Våra resor

Frukost levererar på Elite Hotell Gävle

Godmorgon på er vänner

Här har vi nu vaknat till och intagit frukost. Vi hänger nu lite innan vi har tänkt checka ut. Det är verkligen så avkopplande på ➤ Elite Grand Hotell Gävle och skönt här. Vi bodde även här i april 2023, men då hade vi bokat juniorsviten. Denna gång hyrde vi ett enklare rum. Det var för den delen inte alls sämre. Såklart märkte man ju skillnad, men det är bättre standard ändå än vad många andra hotellrum kan vara. Skillnaden man märker är ju utsikten, storlek på rummet, plus att vi hade balkong och badkar. I det här rummet hade vi förvisso en väldit lyxig dusch, men rummet är ju mindre och utsikten sämre.

En restaurang och frukost som levererar

Som jag skrev så fick BQ den här hotellvistelsen i födelsedagspresent och Elite Grand Hotel ligger centralt och nära både då till centrum och centralstation. Hotellet är 4-stjärnigt och inne på Hotellet ligger restaurangen ➤ Grands Veranda, toppenfint ställe. Restaurangen har panoramafönster som också vätter ut mot Gävleån. Här serverar man mat som är klassisk men har en touch av det trendiga. Det finns även en bar som man kan njuta av god dryck på kvällen.

Här avnjöt vi frukosten i morse och den var verkligen toppenbra måste jag säga. Atmosfären och designen inne i restaurangen var ju verkligen toppklass. Det fanns ett tillräkligt och bra utbud och man fick äta sig mät av det som fanns. Det var inte för mycket utbud men heller inte för lite, alldelles perfekt skulle jag nog säga. Vi var alla nöjda och nu känner jag att jag kan lämna denna trevliga vistelse åt minnet och nu får jag återgå till min vardag igen med rätt kost. För nu har det varit alltför toppen och det brukar slå ut min mage ett par dagar. Det var det dock värt för denna gången.

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Vår vistelse i Gävle april – 2023

Frokost på Elite Hotell Gävle

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *