Min Vardag,  Mina Tankar

En dag med prövningar!

Hej Kära Bloggvänner

Nu har jag testat min ångest bra mycket idag. Det gick ok, men det är jättejobbigt. Jag har det smärtsamt att vara på offentliga platser just nu. Det kommer och går, vissa platser går bra. Affären går bra eftersom man måste handla och det kan inte bara BQ sköta hela tiden. Idag bestämde BQ och jag oss för att åka till Jula och Dollarstore då vi skulle kika på ett ➜ växthus på Jula till balkongen, samt lite annat smått och gått på Dollarstore. I bilen dit, som också är ett problem fick jag gråtattacker. Jag har svårt att sitta i bilen av olika anledningar just nu. Vill inte gå in på allting då det låter så extremt då. Det är inte extremt alls egentligen utan allt handlar om utmattning och ångest. BQ som är lugn och har tålamod med mig gör ingen grej av det utan han är försiktig och stöttande mot mig. Älskar den mannen alltså

Häng med så läser vi vidare

Så stolt över honom, min karl

Vi gick in på Jula och Dollarstore och på Jula gick det bäst. På Dollarstore fick jag lite hög puls och trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Det var så mycket grejer, gångar och folk överallt att jag tappade kontrollen lite. BQ som sagt är så snäll och lugn och han fanns där hela tiden. Ohh blir gråtfärdig då jag tänker på vilken fin människa han är. Vi handla klart och bestämde oss för att ta en fika på Biltema för att jag skulle känna att vi tog det lite lugnt. Vi satt oss vid ett bord och BQ satt med ryggen emot folket och cafét.

Trodde man slutat flirta med mig!

Då kommer två män som också ska fika och har betalat sitt. Då noterar jag att en av dem tittar mot vårat håll. Jag bryr mig inte nå vidare nämnvärt om det. Jag tittar då ändå upp för jag känner mig så tittad på. Ena mannen tittar på mig och ler, han söker min blick flera gånger och kommer emot vårat bord och ler och säger hej samt tittar med flirtig blick på mig flera gånger. Smickrande kanske någon tycker. Jag tycker bara att det är obehagligt och bra fräckt då BQ sitter där också. I det hela blir det ju samtidigt en rolig grej som både BQ och jag skrattar åt eftersom jag fällt en del tårar i bilen och innan också. Ska tillägga att jag känner inte männen. Jag har aldrig sett dem innan och det fanns därför ingen anledning för honom att hälsa på mig. Hade jag suttit med en tjejkompis är jag säker på att de frågat om de fick sätta sig bredvid oss.

√ En förklaring till mitt mående

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

16

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

 • Popprinsessan

  Fy vilken dag! Det kanske var universum som skickade den där mannen att flirta med dig framför BQ så att ni skulle få något att skratta åt tillsammans 🙂 Annars är det ju nästan lite creepy faktiskt. Eller så kommer du kanske snart på att det är busschauffören eller någon som jobbar i en affär som du handlar i och att du inte kände igen personen på fel ställe liksom 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Ja ytterst ytterst märklig situation och jag verkligen kände mig som en tv man tittade på. Jag kan verkligen inte minnas honom från någon som helst stans. Men som du säger det var meningen så vi fick skratta en stund där,

 • Madde

  Vissa situationer kan bli för jobbiga bara, men bra att ”öva” sig i små mängder. Dollarstore kan vara riktigt tufft vissa tider då det är mycket folk. Klarar inte riktigt av det jag heller.

 • Stegsamlarenl

  Bra att du har bra stöd omkring dig när det är jobbigt och ja, det finns uppenbarligen folk som inte skämms alls och försöker fast att de borde förstå att det är kört på en gång..

 • Michelle

  Hoppas du mår bättre snart . Pressa dej inte för hårt för att vara ute heller iron lagom när du känner du kan el vill.

  Va konstigt de gör man ju inte om de ser att du har din man. Men samtidigt lite kul ändå. Vad bra att ni kunde skratta efteråt 🙂

 • corkystyle

  Jag vet hur kämpigt det kan vara med att ha ångest. Alltså du verkar verkligen ha träffat rätt kille. Bra att du har sådant bra stöd av honom. Bara det kan göra att det känns lite mindre kämpigt och att man har en som backar upp en i jobbiga situationer. Skönt att ni kunde avsluta med en fika på biltema. ❤️

 • fighterwomen09

  Att utmana sig gör att man växer inom sig. Så nästa gång du ska åka bil eller gå in i affär så vet du att du klarar det ❤️.
  Vad bra att du har BQ som ger dig det du behöver.
  Vad bra att ni tog en fika i lugn & ro.
  Hehe lite kul att killen flörta med dig & där sitter du med BQ.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *