Min Vardag,  Mode och tips

Fredag och Barnfritt

Hej Kära Bloggvänner

Idag har BQ och jag egentid tillsammans tills i morgon eftermiddag någon gång ej sagt någon direkt tid. Hon ska sova över hos sin kompis Olivia. De är så fina kompisar och hennes föräldrar är också så lättsamma och noga så dem känns det tryggt med. De ska till badhuset också en sväng på eftermiddagen efter skolan. Snacka om att Bellis kommer att tycka det kommer vara toppenstart på helgen. Jag kände dock då hon gick till skolbussen att jag vart lite tagen och kände en sådan där saknad man känner för sina barn när de är i väg på något vår dotter är på väg att bli stor och går i från barnstadiet mer och mer

Det vart rosa istället för beige

Jag var ner på stan och utförde fler ärenden. Var ner på Normal och köpte lite smått som Bellis behövde. Jag var även till Intersport och köpte mig en ny skaljacka från McKinley en parkas – McKinley Laurel Parka, jag ville ha den i beige. Den var tyvärr slut i min storlek 36 och inget som de heller skulle få hem just nu, nästa storlek som fanns var 40 och den blir för stor. De var slut på webblagret också. Jag provade då den rosa och den gillade jag också. Nästan så den var snyggare faktiskt.

Den är lite stor i storleken så jag hade kunnat haft storlek 34 (finns inte, strl 36 var minst) med tanke på att det är en vårjacka och man inte har så mycket under. Fast jag tänker att kan kan ha den i höst också och då vill man kunna ha tjockare under ett tag tills vinterjackan krävs. Jag avslutade med att gå till systemet där jag köpte öl och vin. I fall vi känner för att ta något. Det kan man kanske en barnfri kväll som denna

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

One Comment

  • Popprinsessan

    Kul med rosa!! Köpte faktiskt en knallrosa (cerise) kavaj i veckan. Jag är annars ofta så neutral med svart och jeans så det kändes kul. Får se när jag vågar använda den, haha!
    Hoppas att ni får en mysig kväll. Ibland är det ju skönt att bara få prata ostört 🙂 Hoppas att dottern har det riktigt kul, och har du tur är hon helt slut när hon kommer hem imorgon så ni får en mysig lördagskväll tillsammans utan några större insatser från din sida.
    Trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *