Mode och tips

Newbie Woman – Drömoutfit

Hej Kära Bloggvänner

Idag är det inte lika soligt väder, det hänger regn i luften och grått ute. Det ska inte hindra mig från en promenad i lite raskare takt, ska gå på det om ett tag. Solen sken i morse då Bellis gick till skolbussen, men den försvann snabbt. På tal om annat så är det exakt fyra månader sedan som jag gjorde mina naglar på salong. Jag gjorde min juldesign lite tidigt för det var dags. Det har tagit fyra månader för dem att repa sig. Det jag gjorde var att låta gelnageln helt enkelt växa ut av sig själv. Sedan har jag klippt dem korta så fort jag fått lite längd. Nu är de inte sådär lövtunna längre och nu tänker jag spara ut till en liten längd på dem själv.

Har ni förresten sett Newbie Woman Kollektion för våren i år från Kappahl? En drömoutfit varje plagg där enligt mig.

Nebwie alltid funnits med

Jag har alltid gillat Newbie sedan Bellis var liten, köpte mesta av hennes kläder därifrån. Numera finns inte hennes storlek i det och hon har inte den stilen längre. Hon är en tuffare tjej i looken, vilket är snyggt det med på henne såklart. För några år sedan släppte ju Kappahl även en kollektion i → Newbie Women för oss kvinnor. Jag har faktiskt inte köpt något av dem än, får se om jag kan låta det vara i år också. Jag har en baddräkt sedan innan som är väldigt lik deras kollektion i år. Man kan bara älska den för den är så snygg på och så feminim. Älskar att den har volanger som framhäver hela baddräkten snyggt Min → baddräkt kan ni se här för er som vill se. Samt kika sedan in på → Newbies badräkt så ser ni att de är väldigt lika.

Det är din stil Mirre – Verkligen

När man gått på stan med någon så får man kommentaren – Det är din stil Mirre, verkligen! Känner någon igen sig? Jag kommer att få det svaret i en kommentar nu också är jag övertygad om. Därför kom jag på vid ett tillfälle då jag sa så själv till min kompis när vi gick på stan. Jag råkade väl säga det vid 2-3 tillfällen då hon visade några plagg. Efter ett tag så vart hon sur och sa – Varför säger du endast så? För mig var det en komplimang att hon visade sådant som verkligen var hon. Hon ställde sedan en följdfråga – Vad är jag? Vem kan svara på det egenligen vad det en ok fråga att ställa?

Hur ska man känna – Skapat egen stil!

Hur känner du när du får den meningen – Det är verkligen du !? Tycker du att det är roligt att få höra, eller känner du att personen i fråga säger så för att det inte är deras stil och vill inte såra? Förr tänkte jag så, men det gör jag inte längre. Det är snarare så för mig att jag gjort ett intryck och att de norterat vilken stil jag skapat. För jag är min egen stil och det är inte alltid man måste följa en trend, inte sant? Jag kan verkligen blanda och ha nytt med sådant jag har trivts med i många år.

Jag inser ju då när jag också råkade säga så till min kompis att det är så man säger många gånger utan att egentligen mena något annat än att man tycker det är den personen. Det behöver inte betyda att jag inte tycker det är snyggt. Det som klär en annan måste inte vara min stil. Det kan helt enkelt vara så att personen i fråga klär jättefint i det och då är det snyggt på den personen. Såklart kan det ju också vara tvärtom också, det ska man inte säga annat.

Har du något plagg från Nebwie Women i din garderob, i så fall vilket plagg är din favorit?

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

20 Comments

 • petra

  Jag har klänningen längs ned till höger, så fin och newbie har så mkt fint till både mamma o baby.Baddräkten du har den har jag oxå och visst är den från HM? KRAM KRAM

  • sweetwordsbymirre

   Ja så vacker och den kan man ju även ha övrig tid på året med med ex svarta tights eller strumpyxor till. Ja det är från HM och jag älskar den, den är ju inte lika urringaad som deras med tanke på att på vår kan man snöra i urignen om man vill.Jag har en till liknande, men just denna var ju väldigt lik tycker i alla fall jag.

 • Netti Starby

  Åh vilka fina plagg och speciellt klänningarna. Men som du beskriver angående vilka plagg som passar en. Så vet jag inte om dessa passar mig. Men måste ta och testa ändå. Kramis ❤

 • Elina

  Åh så fina kläder! Älskade den första klänningen.
  Jag kan ofta känna när jag provar kläder att det här är inte jag, och det har mer med en känsla jag får av plagget när det sitter på.

  • sweetwordsbymirre

   Ja den är så snyggt, hade jag velat köpt till sommaren och ha till ex midsommar. Dock är ju priset lite dyrt så man hade kunnat köpt två klänningar i det priset ex på annan klädkedja. Jag köpte en klänning förra året för 800kr jag tyckte att det var dyrt haha.

 • fighterwomen09

  Känns som mellan dags väder & beror på var man bor i landet. Här igår hade vi åska ⚡️ på natten. Sen mulet, sol, regn & hagel under dagen 😊. Alltid skönt med en promenad oavsett väder.
  Inte sett kollektionen i Kappahl butiker. Men det var en en fin kollektion. Neutral. Det gillar jag.
  Jag säger inte ofta ”det där är du”. Utan jag tror jag säger mer. Å vad fin tröja du har t.ex. men du menar jag att den var fin på personen & den tröja skulle jag kunna tänka mig att ha.
  Jag har inte reflekterat över den frågan faktiskt. Men nu när jag läser det så får jag en jaha upplevelse & det är sant.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Popprinsessan

  Oj, jag har aldrig tänkt tanken att kommentaren ”det är såå du!” skulle kunna tas emot negativt.. Tänker också att man ju inte säger det om vad som helst, utan om en vän kollar på ex en klänning så säger man det om man tycker det. Jag ser bara det som något positivt, och att man menar att den klänningen verkligen skulle passa just den vännen.
  Jag tycker att Newbiegrejerna är jättefina, men det ”är inte jag” 🙂 Var på föreläsning om det är med olika stilar, väldigt spännande! Och även om jag alltså tycker att det romantiska är jättefint så är det inget som passar min stil.

  • sweetwordsbymirre

   Nä så kan ju jag också tänka emellanåt. Det ex med min kompis var ju så, plaggen var fina och skulle passa henne toppen. Fast det var inget som jag hade köpt eller haft på mig. Jag fick en lus en gång i födelsedagspresent och det var ju inte min stil alls egentligen, men jag har den kvar och den är fin. Hade dock inte köpt den själv, kanske i andra färger, det är det som är så roligt då att man få annan input emellanåt. Ja jag är nog romantiskt som möter delvis trenden men även jeans, tycker det kan vara väldigt snyyggt att ha olika jeans tillsammans.

 • Marlene

  Knepig fråga, för det har man ju sagt många gånger. Jag tänker att det är en komplimang och att var och en har sin personliga stil, vissa en väldigt tydlig sådan. Jag som själv inte är särskilt intresserad av vare sej mode eller inredning kan känna en form av fascination och beundran över folk som faktiskt har en egen stil – eftersom jag inte tycker att jag har det 🙂

 • corkystyle

  Jag själv har inte sett new bie womens kollektion men de var snygga kläder. Däremot är det nog inte något jag skulle köpa. Däremot så förstår jag att det är helt i din stil. Jag själ har inte köpt kläder på kapahl sen jag var barn. Numera upplever jag dem som dyra på kläder.

 • Anneli

  Hej Marie,

  Tack för din kommentar hos mig och nu har jag ändrat länken så att den länkar hit till din nya blogg.

  Så fina kläder. Gulliga mönster. Jag har tyvärr inget från Newbie. Gillar den randiga baddräkten.

  Ha en fin dag!

  Varm kram,

  Anneli

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *