Bloggutmaning,  Mirres Outfit

GOD JUL – En mysig afton

God Jul

Nu är dagen D här och snart nått sitt slut. Självaste julafton har ju sin början och sitt slut också såklart. I morse väckte Bellis oss runt 8:30 och fråga om vi skulle börja öppna julklapparna. Så blev det ju såklart inte riktigt. Fast hon fick öppna två stycken. Det fick jag också alltid när jag var barn, öppna något på julafton man kan underhålla sig med tills stora julklappsöppnandet kommer. Idag har vi lagt upp det så att vi öppnat morgon, lunch och kväll för att ha en rolig aktivitet hela dagen.

Tala ur skägget människa

Bellis fick flera av de julklappar hon önskat sig. Hon fick ett spel som vi spelat och skrattat åt idag. Spelet Speak Out, otroligt roligt måste jag säga. Vissa ord hör man verkligen inte alls vad motspelaren säger. Dessutom får man ju nästan en helt annan röst än vad man brukar ha. BQ lät typ som en indier som försökte göra sig tydlig.

Jag fick också det jag önskat mig som var en parfym och BH. Jag fick en ursnygg röd bh, läckert det har jag inte någon sedan innan. Sedan fick jag parfymen Gucci – Flora, som är min favorit samt ett fint doftljus, bra tofflor och rakhyvlar. Av mig fick BQ en lyxig och skön, rymlig morgonrock. BQ fick även bidrag till att han ska gå prova ut och köpa sig nya vinterkängor som han behöver. Bellis fick kläder, flaskan air up, smycken, diadem, spel, dagbok, bok, fina färgpennor mm. Kommer inte i håg mer just nu vid skrivandes tillfälle.

Vi har haft en jätteskön och lugn julafton. Man har mycket för sig ändå fastän man ej tänker på det. Laga mat som exempel tar ju sin tid. Man kikar på Kalle Ankas Jul. Ute på promenader med Bella, öppnar julklappar, pysslar och spelar spel.

Precis så som det ska vara. Nu har jag bytt om till myskläder och ska nog ta mig en skinksmörgås.

GOD JUL

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema JULAFTON

#decemberutmaning23xxx

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

√ Mer om sweetwordsbymirre Outfit

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

8

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *