Mirres Foto

Ensam med kameran i handen

Hej

Nu vart jag helt plötsligt väldigt ensam. BQ och Bellis är i väg och julfirar på annat håll och Bella hälsar på sin husse fram tills det är dags att ta ut henne igen nästa gång. Fler som frågat om Bella bor permanent hos oss nu. Det gör hon inte som om hon skulle blivit vår. Hon ska väl som det är tänkt i alla fall flytta hem till sin husse igen då han mår bra igen och orkar efter sin höftleds-operation. Blandade känslor kring det för man fäster sig ju enormt mycket vid henne. Dessutom har hon varit och är mitt lyckopiller om dagarna som fortsatt sjukskriven.

Med det sagt bor hon hos oss nu på obestämd tid. Vi lämnar henne hos honom ibland mellan promenader så han får rå om henne lite.

Åka skridskor och spark – Äkta vinter

Jag kände mig väldigt ensam nu och många känslor kom fram. Jag har i alla fall varit ut på promenad och njutit av vårt fina vinterlandskap. Det är otroligt mycket snö vi har och mer blir det för det snöar ute nu. Fick sms av BQ nyss, de åker skridskor och spark. De ser ut att ha det toppen-mysigt och bra aktivering för Bellis också. Det är inte så kallt ute just idag, men blir ju det då det kommer så pass mycket snö och man är på isen.

Jag har städat och plockat här hemma. Samlat ihop skräp från julklappar m,m som vi får köra iväg på återvinning i morgon.

Vet inte vilken känsla jag fick

I går när jag satt och skulle smsa God Jul till nära, kära och släktingar så skrolla jag igenom telefon för att inte missa någon. Då fastna telefonen till och jag fick fram min brors namn i kontaktlistan. För er som missat så gick min bror bort i somras. Just där och då kom inga känslor utan jag fortsatt med att smsa. Idag kom jag tänka på det och vart jätteledsen. Dels för jag såg hans namn, samt även för det kom tillbaka minnen från julhälsningar jag alltid fått av honom. Hans kärleksfulla ord som han alltid skrev. Ledsen över att jag hade hans namn kvar i kontakter. Klarade inte av att ta bort då det hade hänt. Nu fem månader senare så var hans namn fortfarande kvar där som om jag skulle kunnat ringa honom precis som alltid innan.

Vi saknar honom jättemycket Vacker låt som passar till denna känsla – GLORIA IN EXCELSIS DEO

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *