Mirres Outfit

Jag har blivit med glasögon

Glasögon i ordning vanliga, läs och solglasögon

Hej

Jag tycker att jag har sett lite sämre och det är nämnvärt men ändå en skillnad. Jag bestämde mig för att boka tid för synundersökning på Synsam, det är viktigt. Jag har lite sämre syn på högra öga mot vänster och något sämre på vänster öga mot vad som klassas som normal. Normal syn klassas som 1,0 i deras tabell. Jag har 0,5 på höger och 0,25 på vänster. Det är inte särskilt dålig syn alls, men tillräckligt för att jag känner att jag får anstränga mig då jag läser exempelvis. Det är också viktigt att boka tid en gång om året för att kolla sin syn och även göra en ögonbottenfotografering för att se hur ögats baksida och näthinna ser ut. Det är även bra för att upptäcka eventuella ögonsjukdomar.

Då var det dags att välja bågar i all djungel av glasögon

Läsglasögon ECO GILA 5516 Sand – Kattig form

Vanliga glasögon att bära när jag sitter vid teven och datorn Fellepini 054 Rosa – Oval form

Här har vi bågarna Fellepini 5012 C1 56 som jag valde att göra till solglasögon med tonat brunt glas – Pilotform

Förmånliga erbjudanden

Jag vet inte om de alltid har så, eller om det är kampanj nu. Erbjudandet nu var att man får 50% rabatt på bågarna och gratis synundersökning om man tecknar abonnemang. När man sedan bestämmer sig för de glasögon man vill ha så tecknar man tre par glasögon i abonnemanget. Man tecknar upp sig för 2 år och betalar den månadskostnad som det blir efter bågarna man väljer. Jag får en månadskostnad på 466kr. Första året ingår allt som kan hända med glasögonen och man kan sedan byta bågarna efter ett år om man vill det. I abonnemanget får man också fri tillgång till rengöringskit som man bara går in och hämtar då det behövs och tagit slut.

Det känns skönt att ha gjort det här och nu får man alltså hitta sin nya look med bärande glasögon

Mer användbara länktips

 Mer Från Mirre – Sweetwords

✽ Synsam Glasögonabonnemang

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

11

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *