Min Vardag

Julklapparna börjar prickas av

Hej

Var några dagar sedan jag skrev ett vardagligt blogginlägg, dagarna rullar på och i morgon är det redan Lucia. I morgon är det således 11 dagar kvar tills det är julafton. Jag har inte hört något om något speciellt firande på Bellis skola. Det är nog mer vi som jobbar på förskola som gör lite extra. I morgon är det också 8 dagar kvar tills barnen på skolan går på jullov. Det är alltså inte nu till helgen utan helgen efter det som julafton är och det är ju helt otroligt vad fort detta gått. Ja det behöver jag väl egentligen inte skriva, det vet vi väl alla. Jag tycker bara det är otroligt att vi redan är där.

➤ Kommer ni ha luciafirande på era barns skola, eller på ert jobb?

➤ Har du möjligheten att gå till någon kyrka för att se ett luciafirande i morgon?

Jag kan bocka av alla julklappar snart

Vi är klara med julklapparna till Bellis. Väntar bara på att de ska komma hem de sista. Jag har valt att beställa via nätet i år då jag känner att måendet hämmar mig i år att gå bland folk på stan. Bör i alla fall ta mig ner för att köpa något åt BQ, men det är fler dagar kvar och jag ska tänka lite till på vad han ska få. Jag hade tänkt beställa konsertbiljetter på en artist jag velat vi skulle se i sommar. Tyvärr var jag för sent ute. De dyrare biljetterna finns kvar på 1100kr/st men tycker det är lite saftigt pris. Vissa konserter har redan slutsålt trots att det inte är fören i augusti och september 2024. Såklart är han värd julklappar för 2200kr, men då vill jag hellre köpa fler julklappar och inte enkom för en konsert. Jag har önskat mig en ny parfym och ett nytt bh-set. Får se vad det blir helt enkelt, jag blir nöjd oavsett.

Tips – Vad ska ni köpa till er partner och barn i julklapp?

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

√ Mer om Mirres Utmattningssyndrom

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

7

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *