Bellis,  Bloggutmaning

Lusselelle – 11 nätter före jul

Hej

Ja idag är det alltå 11 nätter före jul och således då så närmar julafton sig med stormsteg. Jag skrev igår att jag nästan var klar med alla julklappar. Idag kan jag skriva att jag är klar med alla julklappar. Jag köpte BQ,s julklapp idag och den känns jättebra, hoppas att han blir lika nöjd som jag tror. Fast, JA det tror jag att han blir. Efter 23 år som ett par så har man koll på vad den andra tycker om och vad man behöver. Ja, man borde det i alla fall. Sedan blev det ju lite så då att jag råkade köpa en liten grej till åt Bellis också. En liten söt grej, får visa er sedan. Hon läser här inne ibland så kan inte visa nu.

Lusselelle och Luciakonsert

Ja idag är det LUCIA och det är väl inget jag egentligen märkt av då jag inte varit iväg på något. Jag har kikat på luciamorgon på svt som var vackert att se. Kan dock känna att jag föredrar jullåtarna som man är van vid. De hade mixtrat till vissa av dem och visst var det fint men jag kom på mig själv att jag saknade som det brukade vara då jag satt och lyssnade. Bellis klädde sig fint till skolan idag och var lite extra luciafin med sidendiadem i rött och en rödklänning i sammet. Samt svarta byxor till. Ja samma röda klänning som hon hade på sitt kalas. Det är fjolårets julklänning, hon kommer få en ny i år. Därför får hon ha den som vardagsplagg nu så att den hinner användas lite till.

Utvecklats i skridskoåkandet

Den här och nästa vecka har de skridskoåkning på idrotten i Bellis skola. Hon har fått nya skidskor inköpta som kom förra veckan. De andra var för små, men hon har kunnat haft dem i 2 år. Det är praktiskt då man köper de skridskorna som man kan justera och förlänga till 3 olika storlekar. Dessa kommer hon således då också kunna ha i 2 år nu. Det märks att Bellis tränar friidrott för hon är stadig och stabil med balansen.

Hon är en av dem i klassen som klarar det bäst, jag är imponerad. Jag däremot har inte varit någon vidare på att åka skridskor. Jag minns att som barn tyckte jag att det gjorde hemskt ont i fötterna efter ett tag. Det fanns inte lika bra skridskor då som dem vi köpt åt Bellis och som fanns som utbud då.

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema LUSSELELLE

#decemberutmaning23xxx

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

8

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *