Bellis,  Mirres Foto

Körsbärsträd och bajs på ryggen!

Kära Bloggvänner

Senaste dagarna kan man sammanfatta med tre härliga ord Sol, Sommarkänsla och äta ute på balkongen. I går åt vi middag i kvällssol på balkongen och vi startade dagen med att äta frukost där ute också, så härligt. I går var jag ute mycket dels med jobbet och även för det jag skrev ovan och promenader. Vi har Bella också och med henne fick vi en härlig kvällspromenad. Verkar som det ska vända igen i morgon så ikväll ska vi också njuta och äta på vår fina oas där ute.

Vårt körsbärsträd i full blom

Nu blommar det verkligen överallt och även vårt körsbärsträd i stan som är min favorit på året att kika på och fota. Skulle jag gifta mig framöver så skulle jag vilja ha bröllopsfoto i ett hav av körsbärsblom eller äppelblom. Hur vackert vore inte det och man kanske hade rosa detaljer på sig någonstans också. Exempelvis BQ,s slips och i mina blommor. Samt Bellis klänning skulle matcha in i rosa. Det är många som går dit och fotar och alltid är det någon mer än en själv som är där. Det blommar över väldigt snabbt med, så förra året hann jag inte med att fota det något.

En dam med elegans eller envishet

I helgen har vi lilla donnan Bella igen, hon är verkligen så go. Hon älskar att ligga i solen på balkongen och skulle säkert kunna ligga där hur länge som helst. Vi får dock ta bort henne därifrån efter en stund då hon inte bör ligga där så länge. På kvällen är det ju inte så farligt, men mitt på dagen får hon inte ligga lång stund alls. Hon har sina egenheter för sig också och kan helt hej och hå under en promenad lägga sig ner och rulla sig på marken. Det går så fort att man knappt hinner med.

Idag rullade hon sig i något bajs som smällt upp av solen. Hon vart jättesmutsig av bark, grus osv. När jag borstade bort det på henne det var då jag uppmärksamma att det luktade bajs. Det var inte nådigt heller, luktade hemskt illa. Då tänkte jag ganska många arga tanker, men det var bara att gå hemåt igen med bajslukt på min hand och en hund med bajs på ryggen. När vi kom hem igen var det direkt in i duschen och duscha henne supernoga. Samt även sanera mig själv efterpå, jiiihoo eller inte!!!

Efter det sedan har hon velat ligga mot det svala betonggolvet och i solen. Dags för promenad med henne om ett tag igen och efter det middag och njuta av kvällen. Ha en fin lördagskväll allesamman.

√ Mer foto från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

 • fighterwomen09

  Mm det har varit super härliga dagar!! ☀️😃🥰. Ingen frukost ute än har det blivit. Men lunch & middag ute. Älskar det!
  Jaa körsbärs blommor blommar Såå fint nu 🌸🌸😃
  Mysigt att ni har fått ha Bella hos er under ledigheten nu. Ser lite roligt ut när hon ligger vid dörren på balkongen 😊. Men såklart blir så varmt där.
  Men mindre roligt att hon snurra sig i bajs. Förstår att det blev dusch på henne hemma sen.

  Hoppas att du med har/hade fin lördags kväll. Jag sitter nu ute & skriver detta inlägg till dig 😊
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja men exakt, har också fått pilla ut ur munnen och sedan kasta vantarna jag hade på mig, men såklart även fått ta med händerna, så drygt. Ofta kan det räcka att säga loss men inte alltid. Hon är mest för att rulla sig i det, men stoppar i sig massa annat istället. Hon är den hund jag haft som är mest för att stoppa i sig. Vi har ju alltid haft stora hundar, så på henne hinner man inte med alla ggr, så honfår ju sällan stå och nosa så länge, för det leder 8 av tio ggr till att stoppa i sig.

 • Hannas krypin

  Det är så fint med körsbärsblom och man misslyckas typ aldrig med bilderna. Men så trist med bajset. Tråkigt att folk inte plockar upp efter sig. Antar det var hundbajs iallafall?

 • corkystyle

  Ja hundar han en egenshet att kunna rulla sig i skit. Värst är att det ska lukta och att det är vi människor som får se till att duscha hunden och oss sen för att få bort lukten. Här blev det en liten promenad då vi haft det varmt.

 • Lillan Kind

  Ja när det är somriga dagar vill man vara ute och njuta. Vi har också ätit utomhus, och det känns underbart. Jag fotade också körsbärsblomnor idag. De är så otroligt vackra.
  Men fy så äckligt med bajset som hunden rullade sig i. Tänk att en del hundar är så förtjusta att rulla sig i äckliga saker. Tack och lov gjorde inte mina det, men min systers ena hund kunde till och med rulla sig i spyor.

  • sweetwordsbymirre

   Ja drygt just det med hundar annars är de de finaste som finns. Ja vi har också varit med om det flera ggr med förra hunden. Fast denna hon är ju mindre så det går ju så megafort. Samt ja det är ngt magiskt med det =D

 • Mamma C

  Så härligt med värmen som har kommit till er. Men mindre kul med skit som inte hundägare tar upp. Vår Ixa är tokig i fågelbajs som kan finnas på trottoarerna där duvorna sitter. Hon vill både äta och rulla sig i det.
  Ha en fin söndag.
  Carin

  • sweetwordsbymirre

   Ja man är så less på dem som inte kan sköta sig, oavsett om de inte tagit upp det för det varit snö, så smälter det ju fram sedan, tänker de inte längre än så. Ha en finfin söndag du också =D

 • dixiwonderland.com

  Vilken lyx att kunna sitta ute på balkongen och äta 😀 Tänker att man kan nog inte få en bättre start på dagen om man börjar med att äta en god frukost på balkongen. Och jag vill även passa på att skriva att du ska vara så stolt över dig själv Marie! Att komma tillbaka från utmattning är aldrig enklet och varje steg som du tar framåt är ett steg i rätt riktning. Var dock rädd om dig och sluta aldrig att tro på din egna förmåga! ❤

  • sweetwordsbymirre

   Men tack och detsamma till dig, vi gör vårt yttersta för att det ska fungera en fungerande vardag för oss. Samt vi är kämpar du och jag. Ja det är så härligt att sitta där ute och det ger en myskänsla som man inte kan förklara helt. Dina ord värmer ska du veta =D KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *