Bella,  Bellis

Kräkas på mattan och magvärk!

Kära Bloggvänner

Idag har jag haft hjärtat hemma då hon haft ont i magen. Hon klaga på det redan igår direkt efter skolan. Hon sa att det gjorde fortsatt ont idag också. Jag tyckte inte att det verkar så farligt, men vad vet jag. Hon fick i alla fall vara hemma idag. Vi sa igårkväll att vi tyckte hon var vissen, men jag tror snarare att det är något magen reagerat på i skolan som hon fått ont av. Hon pratar med sin bästis Olivia i telefonen nu och de har det så mysigt. De två har så god inverkan på varandra, de pratar så gosigt och fint. Olivia ringde och saknade Bellis idag då hon inte var vid bussen.

I måndags då vi missade bussen så ringde hon då också. Då hade t.o.m Olivia glömt sin telefon hemma och lånade en klasskompis telefon för att ringa och checka var vi var. Dessa två hoppas jag innerligt håller ihop och är såhär fina med varandra.

Underbar och älskad vovve

f 2004 06 20 och d 2015 04 26
Idag är det NIO ÅR SEN vår älskade vackra Bellman fick somna in. Vi kommer alltid att sakna honom. Hans unikt blanka och mjuka päls. Det var vår allra bästa vän och ingen kunde trösta eller lugna som han gjorde.

Jag kan fortfarande känna hans närhet och ta på känslor

VI SAKNAR DIG MEST AV ALLT

Vakna av kräks på vardagsrumsmattan

Sent i går fick jag ta hand om att en hade kräkts, Bella kräkte på vår vardagsrumsmatta, SUCK!! Det kan hon ju såklart inte rå för och snarare bra att hon fick upp det som skulle ut. Hon har inte kräkts på hela natten, inte idag och alla behov är gjorda och ser ut som det ska. Det är alltid en speciell känsla då en hund kräks eftersom att man inte vet alls vad det kan ha för anledning. Dock har vi ju vana att veta vilka tecken man ska kolla efter och såklart har vi pratat med husse. Vi anser att hon fömodligen stoppar i sig något ute och att det retade henne lite i tarmarna. Skulle det vara något mer kommer vi ju såklart köra hem henne och då får husse ta henne till veterinären.

Vi var ut på en långpromenad förrut jag och töserna och det gör ju gott för deras magar. Jag har tvättat nu tre dagar i rad och vet ni tvättkorgarna är ÄNTLIGEN tomma. Tänkte lägga mig och vila en stund nu innan det är dags att ta ut det med fyra tassar igen.

 Fakta om rasen Drever

√ Mer om sweetwordsbymirre – Bella

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

 • fighterwomen09

  Vad snällt av Bellis vän Oliva att höra av sig. Oliva bryr sig om Bellis. Det är jag säker på.

  Jag har tänkt på det på senaste tiden. Att jag uppmanar att dem barn som blir ensambarn. Tror jag är jätteviktigt att dem får vänner som blir typ deras syskon. Håller ihop i vått & tort. Är vänner/syskon resten av livet. Därför dem som sagt inte har syskon.

  Stackars Bella att spy. Hoppas att det inte är något med henne. Ja, kan ju vara något hon ätit på ute eller så.
  Magen är ingen rolig med att göra när den inte är på topp. Den ska bara fungera bra. Förutom lite mensvärk. Då tycker jag att det är okej. Därför då vet man att mensen fungerar bra 🙂.
  Skönt med en långpromenad & vila.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • corkystyle

  Att ha ont i magen är aldrig kul. Så fint att hon har en sådan fin vän i Olivia. Hoppas också som du skriver att de håller ihop. Otur att du vaknade och upptäckte att Bella hade kräkts på matten. Som du skriver är det bra att hon fick upp det som kanske inte var bra att hon hade stoppat i sig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *