Skönhetstips,  Tipshörnan

Massage hemma – Curam

Hej

Jag får ju behandling med koppning bland annat när jag går på friskvårdskliniken för min nacke och mina skulderblad. Jag har köpt med mig en massage-kopp från Curam av min klinik. Det har jag gjort för att tillsammans med min behandling hos Anna kunna förlänga en behandling varje vecka inför nästa veckas behandling. Ett smidigt sätt att få till en smidig återhämtning och få ökad blodcirkulation.

Vad är koppning bra för ?!

Det finns många bra fördelar med koppning. Ett enkelt sätt att tillföra det som rutin tänker jag är att göra det själv då du står i duschen som en avkopplande stund. Ett annat sätt är att göra det på varandra när ni landat i soffan på kvällen och det blir ju också ett sätt att njuta tillsammans.

Vad gör Koppning med din kropp?

  • Minskar svullnader
  • Ökad lyster i huden
  • Stimulerar lymflödet
  • Har gott resultat på celluliter
  • Avslappnad effekt på din kropp
  • Minskar spänningar och stelhet i muskler

Ovan nämner jag några bra effekter med metoden

Som en extra arm åt nacken

Det finns ju fler varianter av koppar och jag har köpt hem en ansiktskopp från Curam. Syftet med en kopp för ansiktet är för att strama åt huden, minska på spänningar och minska på synliga linjer. Det är som ett lyft för ansiktet då du också får synligt resultat av att huden får en annan lyster. Då koppan är smidig och mindre så passar den också att ha vid nacken. Linementet ni ser är något kliniken också använder och det köpte jag också med hem då man använder det tillsammans med koppan för bästa effekt. Podukten heter Care Of Gerd och är gjord av 100% ekologiska produkter.

Ska förtydliga att liniment använder jag när jag använder koppan till nacken. När man använder ansiktkoppan i ansiktet ska den inte suga fast utan den ska glida i långsamma och några rörelser 1 till 3 åt gången över ansiktet. Det kallar man dynamiska rörelser när man håller koppan i rörelse hela tiden. Det ger alltså då inga märken i ansiktet som jag ser att många tror att det ska ge.

Jagt fick en länk av Marie på Curam där ni kan se hur man gör koppning i ansiktet

√ Läs mer om Curams Koppning

√ Mer tips från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

31 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *