Bella,  Mirre,  Mirres Foto,  Skönhetstips

Mörkröda naglar årets trend och tröstlöst väder!

Hej

Idag har det verkligen regnat precis hela dagen och med det också så regnar ju snön bort mer och mer. Det känns som man frostar ur frysen ute nu som en jämförelse. Det är geggigt, töigt och inte särskilt roligt alls. Bella ser lite olycklig ut på någon av bilderna. Hon är väl inte direkt olycklig men hon gillar verkligen inte regn. Bella gillar inte heller då man måste lyfta in henne direkt in i duschen då vi varit ut för att spolas av. Det går inte få bort all smuts när vädret är som det är med bara en handduk och torka.

Jag älskar och verkligen betoning på ÄLSKAR hund, men gillar inte lukten av blöt hund.

Nya naglar med höstkänsla

Som en glad piff av mig själv idag så valde jag att förnya min nageldesign och jag satt ett tag och letade färger och design. Det slutade med att jag valde en höstvarm färg. Jag gillar mest enfärgade naglar om annat i så fall lätt mönster på dem. Till julen däremot brukar jag kunna ha mycket design på dem. Får se vad det landar i för design i år. Jag har lite tankar på polkagristema eller franska med upp-och-nervänd tomteluva. Fast jag tycker det är snyggt och elegant med bara varmt tomteröda naglar för sig själv också.

Mörkröda naglar en av höstens färgtrend 2023

Vi har nya ägare på salongen och det är en kille och tjej som är äkta par som äger det. Hon är jättesocial och pratar på för fullt. Han är tyst och säger bara vad jag ska göra. Det kan vara trevligt och skönt båda. Idag fick jag honom och det var jätteskönt att bara sitta där i lugn och ro och inte prata direkt något.

De här ägarnas metoder och material måste jag säga passar mina naglar bättre. Tidigare gick mina naglar sönder gång på gång. Jag har inte gjort något särskilt med naglarna utan lever som man gör. Nu håller naglarna och efter fyra veckor när det är dags att göra om dem är det bara utväxten som är problemet. Ja nu ska jag inte säga för mycket, men fram tills nu idag har det varit så.

Mörka toner av rött är en trend i år på naglar 2023 och det anammade jag.

√ Hösttrend Naglar 2023

√ Mer skönhet från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

 • figterwomen85

  Jepp. Regna hela dagen igår fredag. Regnar även idag. Verkligen depp väder. Inte så att man vill gå ut chilla. Utan rask promenad. Det är i för sig bra det med 🙂.
  Förstår Bellis. Att behöva sköljas av varje gå man varit ute.

  Jättefina naglar 💅😃👍. För mig lite annorlunda att en kille gör naglar. Men varför inte 🙂. Skönt att du har hittat matrial som fungerar med dina naglar. Så dem inte går sönder så lätt.
  Jag ska fixa jul naglar i mitten på december. Blir enkelt. Får se vad det blir för färger.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • petra

  Haha blöt hund e väl mysigt 🙂 nej håller med såklart.så snyggt med röda naglar nu tyvärr hade jag röda naglar förra sommaren o efter det blev dem helt jäkla orange och tog lång tid att få bort ,vet inte om det var lacket eller att jag var dålig på att ha underlack:)trodde jag var sjuk typ för det såg så konstigt ut.Så fina bilder på fin vovve.

  • sweetwordsbymirre

   Det kan bli så på vissa varma färger av lack det färgar av sig. Jag kunde också bli så också när jag målade dem själv.Jag gör dem ju på salong och då blir det ju inte så. Det såg ut som man var gamal om naglarna- Ja hon är så söt lilla Bella, riktig goding =D. Näe blöt hund är inge vidare.

 • corkystyle

  Håller med dig om att lukten av blöt hund inte är en lukt man gillar. Här regnade det också men inte hela dagen. Så otroligt snygga din naglar blev. Här var det ett bra tag sedan man gjorde naglar men blir sugen på det när jag ser bilden på dina.

 • Mamma C

  Saknar inte den där lukten alls. Ingen kul årstid som du går till mötes när man har hund. Det är ju sällan vitt och vackert hela vintern.
  Mycket snygg och fin färg på naglarna.
  Carin

 • Golden

  Jag blåser min hund torr då vi varit ute och hon blivit blöt. Slipper doft av blöt hund, blött i hemmet och hon slipper fuktexem. 😊 Blir en mysstund efter promenaden.
  Gillar varken doften av blöt hund eller doften ”hund” som en del hundar har som inte badas rena tillräckligt ofta.

  • sweetwordsbymirre

   Smidigt om man kan göra så att de kan blåsas torra. Det går inte på Bella kan jag säga direkt. Men hon stoppas om och läggs i sin bädd tills hon är torrare och det tycker hon är mysigt. Ja vissa hundar kan lukta mycket mer hund än andra och det är ej fräscht. Vi har en granne vars hund luktar väldigt mycket päls om och jag klappar den emellanåt och faktiskt så har det fäst sig lukt om mina kläder då.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *