Bloggutmaning

På sin önskelista – Air Ups

Varje år tycker jag det är svårare och svårare vad man ska köpa till andra i julklapp och även säga vad man själv vill ha i julklapp. Det är ju dags nu att börja köpa julklapparna om man inte redan har gjort det. Jag har suttit och tittat nu till och från och jag kommer verkligen inte på något.

Har lite funderingar, häng med ska jag berätta

Vad köper man till en tioåring?

Jag kommer inte på vad jag ska köpa till Bellis i julklapp för det som hon sagt hon önskar sig fick hon ju nästan det mesta när hon fyllde år. Det är inte så lätt att komma på när man nyss löste det problemet för några veckor sedan då hon fyllde år. Nu ska man lyckas tänka om igen och komma på nytt. Hon har sagt att hon önskar sig flaskan Air up, har ni hört talas om den? Det är många (såklart) influenser och Youtubers som tipsar om denna lyxflaska.

Du luras till att dricka smak

Syftet är att man lurar hjärnan att tro att man dricker smaken man känner men egentligen dricker man vattnet. Det tycker jag är bra, för vatten är jätteviktigt att dricka och man minskar på alla andra onödiga drycker. Det är dina olika sinnen som talar för dig och du dricker helt enkelt det du känner. Ja känslan i dina sinnen känner så. Det bildas luftbubblor som gör att du tror att du dricker det du känner.

Flaskan är ju inte särskilt billig och hon önskar sig ju såklart fler smaker på poddarna man sätter på. Det billigaste alternativet som jag kommer fram till när jag klickar i med flaskan och olika smaker hamnar jag på 550kr. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om det. Det är trots allt en vattenflaska vi pratar om

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema ÖNSKELISTA

#decemberutmaning23xxx

√ Fler tips på Air Ups olika podd-smaker

√ Min Decemberutmaning

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

7

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

 • Sandra

  Har hört talas om den o sett lite reklam för dem. Men att de va så dyra hade jag ingen anning om. Vet dock ej om det är värt det. Menar man kan ju ha frukt i vattnet och få smak på det också…. men vist är roligt med high tec prylen som håller smaken i flaskan.

  Håller med om att det är svårt att köpa julklappar. Specielt när ingen önskar sig något särskilt. Vi ska köra julklapps spelet i år. Har köpt julklapp till det spelet och det blev paket med nytta och nöje i dem.

  Ha en jätte fin kväll!!!

  • sweetwordsbymirre

   Ja jag vet inte helt heller om jag tycker att det är värt det. På sommaren isfl och så kan man övrig tid på året göra som du sa smaksätta med sådant som är nyttigt. Det ska ju också vara just den äkta hon skulle bli besviken på en kopia så att säga.

   • Sandra

    Nej precis barn känner ju igen det riktiga märket så en kopia skulle nog tärra lite på humöret för dem. Ja på sommaren skulle den va smart så de dricker bra med vatten. Men då får man tänka på att smaksättande också kostar en del att byta med också 😕

 • Netti Starby

  Den där vattenflaskan med luktsmaker verkligen riktigt bra för många. Jag föredrar vanligt vatten men många gillar inte det och därför är denna uppfinning riktigt bra. Kramis <3

 • Popprinsessan

  Svårt det där… Vår son på 12 år önskar sig en massa dyra saker så då måste man ju välja något av det.. Eller inte måste, men du fattar säkert vad jag menar 🙂 Vissa saker går fetbort direkt!
  Flaskan är svår… för om den inte är kul eller om hon inte gillar smakerna så är det 550 för bara en vanlig flaska… Ibland tänker jag att det kan vara svårt för barnen också att greppa att om de får en dyr pryl så kanske det inte blir så mycket annat. Men sedan beror det lite på hur mycket barnen pratat om prylen, hur mycket de vill ha den osv. Vår son är väldigt spontan och kan komma på en massa saker men vi har lärt oss att det är bra att han får längta lite, för då ramlar vissa saker bort från önskelistan igen 🙂

 • Petra

  Är nog beredd att hålla med ,Det är en vattenflaska men som sagt önskar hon den så 😅men frågan är kommer hon dricka mer vatten ? Vilket i sig är bra ,jag har en två liters vanlig vattenflaska som hjälper mig hålla reda på hur mkt jag dricker på en dag . Ja svårt att komma på klappar då hon nyligen fyllt år,min Nova fyller en vecka efter jul så lite samma där 😅kram

 • Madde

  Har aldrig hört talas om de här, men tittar inte så ycket på youtube heller. Galet dyrt för en vattenflaska, och allt går att sälja med reklam.

 • Michelle

  Ja det är inte lätt, men kanske en spargris för hon kan spara lite? Jag hade det i hennes ålder tror jag 🙂 då fick vi typ 20 kr då var det mkt pengar för ett barn på den tiden.

 • Mamma C

  Förstår att det är svårt att hitta på julklappar när hon nyligen har fyllt år.
  Dottern har en sådan flaska och jag har provat att dricka ur den.
  Blev väl inte någon wow-upplevelse precis för mig. Men barnbarnet sa att smakringen hade suttit i ett tag. Och att hon kanske glömt att stänga den ett par gånger. Jag själv tycker det är mycket pengar för en vattenflaska.
  Carin

 • corkystyle

  Ja det där med julklappar till ens barn kan vara svårt. Jag har hört talas om den där flaskan men tycker den är lite för dyr för min smak. Som du skriver är det ju bara en vattenflaska. Det känns som allt som är nytt är dyrt och sedan kanske man kan vänta och se om den blir billigare. Däremot så är det snart julafton så du behöver ju köpa något i julklapp.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *