Mirre

När regnet möter solen

Glad Sommar Bloggvänner

Två dagar på jobbet nu efter sjukskrivning och JA visst känns det att vara tillbaks på samma sida av förskolan igen där jag brakade från början. Jag är inte på den avdelningen nu, men i samma byggnad. Varför jag bytt för er som undrat är för att jag valt (tillfälligt eller permanent) att byta från småbarn eftersom jag har inte den reaktionsförmågan som jag behöver på grund av nacken som krävs mot de små. Det är nya kollegor på den avdelningen och de är jättetrevliga. En av är kvar som jag jobbat med, men hon har semester den här veckan. Jag kommer bara vara på denna avdelningen nu fram tills jag går på semester, bara för att knyta kontakt med de barnen som ska följa med mig på rätt avdelning sedan i höst. Låter invecklat för er kanske, men hela min förskola 11 avdelningar ändrar om alla avdelningar med personal f.r.o.m vecka 33.

Sol, vind och vatten i ett paket

Idag har det varit sol och fint väder, Mirreväder som BQ brukar kalla det då det inte är för hett och lite sval vind, men sol. Igår var det väldigt mycket regn och kyligt. Jag har fått testa på fler av mina jobboutfits redan på två dagar med andra ord. Jag har fått fler kramar av både pedagoger och barn nu på två dagar och det känns ju såklart jättegulligt. Nu har jag nyss landat hemma och tagit mig något att äta. Tänkte vila lite en stund innan Bellis kommer hem från skolan. Jag ska även till fysioterapeut klockan 15 sedan. I går efter jobbet hade jag hemskt skarp huvudvärk som satt i ändå tills jag gick och la mig igår. Jag är inte van vid alla ljud och rörelser som det blir på förskola. Jag måste vänja mig in vid det igen. Ikväll ska jag även på mindfulness-gruppen igen också.

Det är mycket att passa och göra även som sjukskriven

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

13 Comments

 • figterwomen85

  Kul att du är tillbaka på jobbet 🙂. Bara du har koll. Då är det bra 🙂. Man känner sig uppskattad när man får en massa välkomms kramar.
  Ja, vädret skiftar en del nu 😅 ena stunden är det sol. Andra stunden stört skur.
  Du hade en späckad dag ändå. Jag hade med huvudvärk igår efter all info på jobbet. Men nu har det landat. Skönt.

  Ta hand om dig & var rädd om dig❣🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja väldigt varierande väder.Ja det smyger sig på huvudvärk nu med känner jag, så tror luften och varierande vädret smyger fram huvudvärkarna också. Ja man får ta det lugnt då man är där och andas.

 • Petra

  Åh surt tror kommentaren försvann 😅Hoppas du ska trivas på jobbet och att ljuden blir bättre med tiden,att du vänjer dig🌸ja väldigt varierande väder minst sagt .ska strax ut med hunden på en sista kvälls promenad i spöregn och huvudvärk har jag så det hade varit skönt med lite torrare o varmare ute 🌸kram

 • Marlene

  Jag beundrar alla som orkar jobba med barn i alla åldrar, förskola, skola, gymnasium. De låter ju sååå mycket! Jag hade aldrig pallat! Lycka till med jobb och nacke, hoppas allt håller som det ska.

 • Tittilura

  Kan tänka mig att det blir väldigt mycket ljud för dig nu när du har kommit tillbaka till jobbet efter sjukskrivningen. Ofta är det rätt hög nivå på de små liven, men dom är underbara ändå på sitt vis. Hoppas att det kommer att gå bra för dig på nya avdelningen.

 • Amanda Kanterfors

  Vädret är verkligen ostadigt, igår var det molnigt och regnade men idag har det för det mesta varit sol och uppehåll. Hoppas det känns bra på nya avdelningen. 11 avdelningar, det låter mycket 🙂

 • Elina

  Hoppas att det nya upplägget fungerar bra för dig och din kropp. Förstår att det blir mycket ljud och rörelse på förskolan, beundrar alla som klarar av att jobba i den miljön – det skulle jag inte göra.

 • Michelle

  Det är bra att du är på rätt avdelning som är nu anpassningsbar för dej. Det är viktigt o tänka på om man har har/ haft ont någonstans och inte överanstränga det. 11 avdelningar var många.

 • corkystyle

  Roligt att du äntligen är tillbaka på jobbet. Det är bra att man kan ändra avdelning då du fortfarande har nacken som begränsar dig. Så härligt att du fått flera kramar av både pedagoger och barn. Här är också vädret så svårt att förutse och man kan verkligen inte lita på vädret som visas på väderapparna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *