Mirre,  Mirres Outfit

Lockas till att köpa vårkläder

Hej Kära Bloggvänner

Vilken härlig vårmärme det är ute idag. Jag och BQ (som jobbar hemifrån) gick en promenad på lunchen och det var verkligen VÅR ute. Det var t.o.m så man hade för varm jacka på sig. Dock ska man inte ta av sig för tidigt för talesättet säger ju att man ska svettas in våren. När solen ligger på ordentligt på vår balkong så kan man sitta där en stund.

Våren väcker köplusten

Jag behöver ny vårjacka, mina andra är för stora. Det märks ju att man gått ner 2 storlekar då man sätter på sig jackor som krävs endast top under. Jag har köpt en vårjacka på köp och sälj från facebook. Det är en jättefin gammelrosa jacka, kan visa sedan då jag får hem den. Jag tänkte också köpa mig en ny jacka också eftersom jag kan rensa undan mina andra jackor. Därför tänkte jag sälja dem jag med på köp och sälj. Ska tvätta undan dem och fotografera och sätta ut sedan. Jag behöver också köpa mig nya byxor och sneakers. Jag får se vilket jag väljer att köpa av dem, får se om jag kan fynda något eller om jag får dela upp inköpen. Fick presentkort av chefen på 400 kronor i julklapp som gäller i hela gallerian som jag inte handlat för än. Samt fick även bidrag av svärmor när jag fyllde år så det hjälper ju till jättebra.

√ Mer från Mirre sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

19 Comments

  • Sandra

   Håller med. Med våren kommer köp lusten. Jag tror att vårkläder är något utav de roligaste kollektionerna att köpa från. Allt är så fint i plasteliga färger och former. Så ha begäret ökar lite där.
   Ny jacka skulle jag också behöva. Men tycker det är svårt att hitta någon man gillar. Menar många är fina men känns knte helt rätt på än.

   Hoppas du hittar något fint för presentkortet och att det går bra med försäljningen 🌺

   • sweetwordsbymirre

    Ja vårmodet är så snyggt och man är så sugen att shoppa. Såg då jag gick igenom stan idag flera plagg jag skulle kunna tänka mig, vart liksom ihh känsla att ska jag shoppa ska jag inte

  • sweetwordsbymirre

   Storlekar är svåra, just därför vill jag inte skicka efter kläder då jag alltid tycker att min strl alltid är för stor då den kommer hem. Det blir annat när man själv får prova. Man vågar aldrig skicka efter strl mindre för drygt om man inte kan ha, så det är ju alltid så att man tar ju sin strl i hop att det ska passa.

 • Amanda Kanterfors

  Idag har det verkligen varit vårväder. Jag hoppas att värmen är här för att stanna nu. Hoppas du hittarnågra kläder och kanske kan använda presentkortet, passar ju bra nu när våren är på väg. Jag behöver köpa ny vinterjacka till nästa vinter 🙂

 • Popprinsessan

  Jag behöver också en ny vårjacka. En lite finare liksom. Har jeansjacka och mer vindjackor (det måste man ju nästan ha när man har hund 🙂 ) men vill ha något jag kan ha NU! Fast jag inser att det nästan är för sent att köpa det nu, trots att vi liksom hade snö förra veckan… Ska se om jag kan hitta något imorgon. Orkar inte leta online för jag vill inte ha leveranstid..

  Så fin din nya header är!!

  • sweetwordsbymirre

   Jag vill inte heller beställa på nätet för jag behöver också något nu. Den jag köpte på köp och sälj är lite varmare vårjacka, allts det man använder nu och ett tag till. Jag behöver en tunnare också och det är det jag måste ta mig ner nu och kika efter och vill också prova på plats just för att jag tycker emellanåt att min strl kan vara för stor och då är det så surt då man måste skicka tillbaks. Den jag köpt från Köp och sälj kommer jag nog inte behöva ha så länge för det blir som du säger tunnare jacka som gäller. Jag har också jeansjacka och så har jag träningsjackor som jag kan använda, men vill som du säger ha en snygg jacka. Ohh tack så mycket, suttit ganska länge med den för att hitta så allt är snyggt tillsammans. Jag kommer inte sitta med header på ett tag nu, man blir ju knäpp tillslut med allt småpill, haha. Sedan ser allt annorlunda ut när man får ut den på plats på bloggen mot när man jobbar i programmet.

 • Hannas krypin

  I söndags hade jag på mig min rosa kavaj när vi åkte till mannens mamma. Då blev jag så sugen på att ge mig ut och handla nya vårkläder. Försöker också svettas in våren men det är ju lockande att börja med vårkläder på riktigt.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man vill verkligen shoppa nu. Samt man ser för mycket som man vill ha. Jag gick igenom gallerian idag och såg massa snyggt på Vero Moda av att gå där så det skulle vara dyrt att gå in där nu känner jag =D

 • Stegsamlarenl

  Ja, det. Var verkligen fint väder igår, idag väcktes vi dock av en åskskur.. En vårjacka är alltid trevligt att köpa ny, själv köpte jag en förra året så den får duga i år oclså

 • fighterwomen09

  Härligt med en promenad igår i härligt vår väder 🌼🌿😃. Mm nu kommer perioden som jag blir varmt snabbt av.
  Ja, våren blir man alltid sugen på att köpa nytt. Både kläder & grejer till hemmet. Jag skulle behöva mer tunnare tröjor/jumper. Å linnen kan man aldrig ha för mycket av 😊.
  Så bra att du har fått lite extra pengar i jul & när du fyllde år.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Mamma C

  Kan hålla med att man blir lite sugen på att shoppa loss denna årstid. Här i butikerna har det varit sommarkollektionen en tag nu. Och jag har hållt mig väldigt bra faktiskt från shoppandet. Men jag skulle behöva lite nya t-shirt. För allt blir så solblekt här när man hänger tvätten ute året runt.
  Ha en fin onsdag.
  Carin

 • Channal

  Hej! Visst blir man köpsugen på något nytt när vårvärmen kommer! Ut med vintergarderoben! Två storlekar, oj! Bra jobbat! Då är lusten ännu starkare med en ny garderob.

  KRAM Anna

 • corkystyle

  Ja här var det också så varmt att man kände att man klädde på sig lite för mycket. Ändå tog jag min gråa kappa men hade en huvtröja under. Upptäckte att jag behöver köpa tunnare strumpor då jag nästan bara har tjocka. Visst är det bra att man kan köpa kläder på facebook och även lägga ut om man har kläder man inte använder.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man klär sig för mycket emellanåt, man får köra på lager på lager tror jag. Idag på min raska promenad vid lunchtid hade jag istället nästan klätt mig för lite, men jag gick mig ju varm =D. Ja det är smidigt att köpa så, miljövnligt också. Man kommer ju över riktigt bra fynd emellanåt

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *