Mirres Outfit,  Mode och tips

Ny look och Pernilla Wahlgrens klänning

Glad Sommar Kära Bloggvänner

Idag har jag varit till frissan och det är faktiskt tre månader sedan nu. Jag kan inte gå lika ofta ekonomiskt som delvis sjukskriven. Jag har även valt att ta en annan hårfärg nu som kallas sandblond så också gör så jag inte behöver gå lika ofta. Innan hade jag ju mer kall gråblond nyans som heter silverblond och den krävdes besök var sjätte vecka för att hålla efter det. Ni kan se och läsa om det här ➤ Hur jag sköter mitt blonda hår. Det är en dyr process och jag vill heller inte ha den hårfärgen längre. Jag har även valt att låta det växa ut lite. Bestämt mig för att ha det lite längre. Ni kan se här hur kortklippt jag annars varit nu de senaste tre åren innan ➤ Skydda dig i solen och blandad vecka.

Ni kanske inte ser någon skillnad, men det kan jag lova att det är stor skillnad på hårfärgerna och även längden. Det är lite längre än som visas på bilderna eftersom vi valde att göra det lockigt.

Pernilla Wahlgrens Kollektion

På tal om annat så rackarns bananer vad varmt det är och varit de senaste dagarna. Jag går också till och från jobbet varje dag. Det tar en 30 min dit och likaså hem då. Idag gjorde jag mitt jobbpass lite senare eftersom att jag var hos frissan direkt vid nio på morgonen. När jag gick vid lunchtid till jobbet så kändes det faktiskt som om att det skulle gå vrida ur min klänning då jag var på plats. Om någon undrar så är min känning från ➤ Pernilla Wahlgrens kollektion på Ullared, fler som frågat mig idag vart den är ifrån.

Samma sak då jag gick hem och då vart det en sval och kall dusch för att komma på banan igen. Nu har jag också vilat mig en stund och väntar på att BQ ska jobba klart sitt jobbpass för idag. Bellis hjärtat hon är på sommarkollo och ska också ligga över där i natt . Jätteroligt för henne och hon tycker det är jättekul. Jag känner dock att underläppen börjar puta lite utåt för jag saknar henne, fniss.

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *