Skönhetstips,  Tipshörnan

Produkter till ansiktet från c/o GERD

Hej

Sådärja, redan torsdag och varit uppe sedan halv sju i morse. Fått i väg tösen till skolan till halv åtta. Nu när klockan snart är elva på förmiddagen så har jag hunnit med fler saker redan. Redan kvart i åtta i morse så var jag till kliniken och fick min nackbehabdling. Nu blev jag precis klar med min KBT-behandling med psykologen och nu landar vi i den här torsdagen.

friskvårdskliniken jag går hos säljer de ekologiska produkter från ➜ Care Of Gerd, jag tycker deras produkter är bra. Idag köpte jag två nya produkter från dem då jag känner min hud behöver lite mer glow och bli ompysslad.

Skin Balm 24/7 – ECO Total Care

Ena produkten är ett hudbalsam ➜ Skin Balm Total Care som man kan använda på både huden i ansiktet och på kroppen. En mjukgörande balsam som återfuktar och ger näring åt huden. Produkten är bra exempelvis mot atopiska eksem och narig hud. Går även använda för torr barnhud och till gravida. Produkten är ekologisk och passar till alla.

Det känns som en produkt som är perfekt nu den här årstiden då man är torr och extra utsatt i huden.

Artic Sun Drops – Organic Face Care

Nästa produkt är en fräsch look mot vinterblek hud. Här köpte jag produkten ➜ Artic Sun Drops som ger glow och även lätt solkysst nyans mot den nu vinterblekta huden. Den går använda året om. Fuktbevarande droppar som också ger den där känslan av lyster som man vill åt. Tanken är att man smörjer ungefär var tredje dag på ansikte, hals och dekolletage för att få den där nyansen av lätt färgad nyans man vill åt. Dropparna ger dig även fukt och näring som du behöver för att känna det där extra fina glowet i huden.

Jag har Care Of GERD,s liniment sedan innan som är toppenbra

Fler användbara länkar

Massage Hemma – Curam

√ Läs mer om Curams Koppning

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *