Bella,  Bellis,  Min Vardag

Pysselverkstad och snö igen!

Hej Kära Bloggvänner

Då var det dags att få nytt vinterland igen, så trevligt. Eller jag har inget emot snö egentligen, fast i år har det varit så mycket snö och man har haft svårare för att komma ut och röra på sig för det varit så halt överallt. Därför kändes det inte alls roligt då snön kom åter igen. Snöa hela fredagsnatten och hela lördagen så ni kan ju tänka er att det kom en viss mängd ner. Detta växlande väder sprider baciller så lätt också. Därför har det kommit hem en smitta hit igen som hoppat på tösen. Hon är ordentligt snorig.

Häng med så läser vi vidare

Pysselverkstad i vintervädret

Med tanke på de oddsen så bestämde vi oss för att påskpyssla jag och tösen. Vi gjorde allt möjligt. Pappa och Bellis var iväg och köpte lite pysselmaterial för att kunna ha en pysselstund. De köpte dessa äggkoppar bland annat som är vita från kartongen men man kan måla dem hur man vill. Det är lite vilseledande för på kartongen ser de ut att kunna målas färgglada med heltäckande färg. Det går inte på porslin så det vart ju lite glesare. Jag tycker ändå att vi fick till fina äggkoppar som vi idag har korrigerat de sista i ugnen så färgen sätter sig.

Ussch och fyvale

Ja så ser det ut som Bella tänker precis då vi öppnar dörren får att gå ut då vill hon nästan vända och gå in igen. Eller då vi närmar oss hemmet så ser ni ovan hur hon drar för att komma hem igen.  Fast under promenadens gång så verkar hon inte bry sig. Då är det roligt att hoppa runt om i snön. Idag skiner solen och det tycker jag är härligt samtidigt som det är snön, så allt har sin charm.

Nu ska jag ut och gå promenad med den lilla donnan på fyra ben en promenad igen.

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

 • fighterwomen09

  Håller helt med dig! Svårt att gå ut & röra på sig när det har varit snö & is. Nu tyckte man ju att det var skönt att gå ut & röra på sig utan snö.
  Men så kom snön ❄️ bakslaget. Tyvärr tror jag inte att det är sista. 3 bakslag innan det lie riktig vår 🙂.
  Kul att pyssla lite.
  Vad bra att det gick bra med Bellis att gå med henne även om det var snö ute ändå.
  Önskar dig en trevlig vecka! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja soliga vinterdagar är ju vackra, men det är ju det satt fryser det på är det ju så kallt och mer risker med det. Vovven heter BElla och dottern BELLIS är nog svårt att och lätt att Blanda ihop då det är så lika namn. Det var vovven som inte var så förtjust i att gå ut. Dottern hon älskar nog alla väder. Ha det gott du med

 • Sandra

  Va snö ni fick ja. Här kom det lite gran somaliskts bort under dagen typ. Lite is o snö finns det på visa delar som legationen slugga under dagen.
  Ägg kopparna blev ju jätte fina. Något sådant skulle jag vilja göra här hemma också.
  Krya på sig till sjuklingarna och hoppas att Bellis är tillbaka på banan snart igen.

  • sweetwordsbymirre

   Hehe nu vart det lite korrigerade fel ord här, fnissa lite för mig själv =D. MEn förstår nog vad du menar och ja skönt då det kommer och sedan försvinner. Fast det kommer ju i regel sol med snön med och här har det varit soligt i två dagar nu jättehärligt. Ja hoppas inte det är så långvarigt, hon är hemma idag, får se imorgon. Får ta lite dag för dag.

 • Lillan Kind

  Här har vi också fått snö igen, och jag har som du inget emot snö men tyckte att det var skönt med barmark. Men det är trevligt och avkopplande att sitta inne och pyssla när vintern återvänder. Äggkopparna blev jättefina! Sån tur att lilla Bella har roligt i snön även om det tar emot först att gå ut i den:D

 • corkystyle

  Otur att Bellis blivit snorig igen. Som du skriver är detta skiftande väder som gör att baciller sprids. Här har vi också snö igen. Trodde vi skulle slippa mer snö. Dte säga att man inte kan vara säker förrän april varit. Hoppas Bellis blir frisk snabbt.

  • sweetwordsbymirre

   Ja det verkar var svårt att ducka för dem och att de hoppar på henne lite väll mycket. Hon hinner inte repa sig helt från andra smittan, Tycker synd om henne. Det är inte helt lämpligt att vara från skolan för mycket heller,

 • Amanda Kanterfors

  Här har det inte kommit så mycket snö och det mesta är borta igen. Men jag håller med jag är rätt trött på snön och vill ha vår och värme. Hoppas ni inte blir så långvarigt sjuka och att bellis kryar på sig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *