Mirre

Nötfärsbiffar med soltorkad tomat

Smaklig Måltid

Inser att biffarna ser inte så goda ut på min bild, men lovar att de vart de minsann. De gjorde sig bra tillsammans med den kompott jag gjort med bulgurn. Här är det flera ingredienser som är goda tillsammans och det är tomater, fetaost i biffarna. En ny och härlig touch på goda biffar.

1 portioner = Hela receptet
Points = per portion
14

Ingredienser

 • Nötfärs 10% 90 g
 • Soltorkade tomater, torra 2 st
 • Persilja ½ msk
 • Dill ½ msk
 • Salt 1 krm
 • Peppar 1 krm
 • Bulgur, okokt ½ dl
 • Pesto 1 tsk
 • Spenat, färsk 1 dl
 • Lök 1 st, röd
 • Salladsost (feta) 10% 1 skiva(or)
 • Tomat 1 st

Gör Så Här

Blanda färs med hackad soltorkad tomat, örter, salt och peppar, forma till biffar. Grilla runt om i ugn eller på utegrill ca 10 min. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen. Blanda bulgur med pesto, spenat, hackad rödlök, fetaost och tomat. Servera till biffen.

√ Nötfärsbiffar med soltorkade tomater

√ Mer recept från sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *