Bloggutmaning,  Skönhetstips

Snygg i jul med Lumene

God Jul

Ja nu är det julveckan som slutar med julafton på söndag, ofattbart. Bellis går på jullov i morgon klockan 13. Hon är lite skoltrött märker man på slutet av veckan så det är nog precis jullov som hon behöver. Eftersom jag är sjukskriven så är hon då också ledig hela lovet. BQ jobbar i mellandagarna, men kommer vara ledig efter nyår.

➤ Hur kommer ni fira jul och nyår?

Ett snyggt läppstift från Lumene

Tänkte tipsa om ett jättebra läppstift jag köpt. Det är från Lumene och heter Lumene Luminous 05 Heather Heart, jag tycker att det är rätt röd färg utan att bli för rött. Produkten känns mjuk på läpparna. Det gör den också för den innehåller mjukgörande havresmör, fröolja från bär. Läppstiftet är återfuktad och skyddar läpparna. Man har tagit fram färger som ska verka vackert mot den nordiska naturen. Får visa det på då jag svidat om mig i juloutfit, för styla mig det gör jag inte just nu. Denna jul blir jag hemma och åker ingenstans. Misstänker därför att det kanske blir myskläder på för oss denna julhelg. Fast känner jag oss rätt klär vi nog upp oss ändå, vi brukar göra det för det ska kännas lite festligt.

Att skapa det stämningsfullt

Den här julen får vi ha det extra mysigt och ha det lugnt. Med tanke på att jag är sjukskriven som ni vet och har även problem med nacken och skulderbladen så kan inte jag göra allt som sig bör. Det faller ju mer på BQ då. Han har även mycket på jobbet så ledigt för honom ger nog extra skön julstämning. Det snöar ute nu igen och ska bli kallare, vilket är bra. Det är bra för det har varit mildare nu den här veckan och det har ju då lett till blankis då snön smält bort något litegrann. Det ska enligt prognosen snöa i flera dagar nu, därför i förhand verkar det bli fortsatt vit jul här. Just nu vräker snön ner, härligt på sitt sätt.

➤Har ni snö, eller hur verkar det bli för er?

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema STÄMNINGSFULLT

#decemberutmaning23xxx

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

√ Mer om Mirres Utmattningssyndrom

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

8

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

5 Comments

 • Popprinsessan

  Snyggt läppstift! Har handlat lite produkter från Lumenen den sista tiden, men dock inget läppstift.
  Jul ska vi fira i sommarhuset och sedan drar vi till fjällen över nyår. Då får jag kanske klä upp mig lite mer på just nyårsafton då vi inte ska vara själva men annars blir det nog mycket myskläder 🙂

 • fighterwomen85

  Kul med färg på läpparna.
  Mm jullov ska bli så skönt. Jag får mitt vid halv 1. Ska bli skönt att gå i mer lediga kläder/myskläder 😊.
  Gör ni rätt i 🙂👍.

  Jag åker ner till Mariestad i morgon om tågen går bra eftersom det ska snöa i morgon fredag. Stannar där till annandagen eller onsdag. Kent åker till sin familj. Så vi delar på oss i år igen.

  Okej. Drygt att vara begränsad. Men ni kommer få det så mysigt under julen ❤️.

  Vi fick snö ❄️ här igår. Så snö landskap här igen.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Sandra

  Det va snygg färg på läppstiftet. Alldelles lagom röd som du skriver.

  Iår firar vi julafton hemma hos mina päron här i stan. Sen blir det lungt de andra dagarna. Nyår är inte bestämd ännu. Så den får bli lite som det kommer i år.

  Det skulle snöandet hosboss men det har avtagit. Så vit jul kan vi nog glömma här i mellersta Södermanland. Men än finns det hop 😉

  Ha en fin torsdag!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *