Våra resor

Sommarplaner och inte badat än!

Kära Bloggvänner

Ja nu har vi ju verkligen haft sommar i helgen och veckan som varit. Det är nog några som tagit sitt första dopp för säsongen kanske? Det har inte vi, bilden ovan på Bellis är från en annan sommar för något år sedan. Då var det betydligt varmare i vattnet än det är nu. Jag är en badkruka gällande vattnet utomhus, då måste det vara varmare. Det har hänt om det är lite regnig och kylig sommar att jag inte badat alls faktiskt. Bellis är den badqueen ❥ som hon ser för att vara och BQ är ett mellanting mellan henne och mig.

Ytterligare på röntgen igen

I morgon bär det av till Borlänge för mig och jag ska på mammografi. Det är då något hela tiden, men ja det är superviktigt att göra, det är ett måste. Känns skönt att ha det gjort och checka av det från listan för ett tag. Jag är lite trött på sjukvården och sådant nu bara så är det ju. Vi ska äta ute någonstans efter det sedan bestämde vi. Jag får sällskap dit av Bellis och BQ också då jag bokade senaste tiden de hade på eftermiddagen. Då hinner BQ i stort sett jobba klart sitt jobbpass och Bellis har kommit hem efter skolan.

SKARA SOMMARLAND SEMESTERN 2023

Skara Sommarland i sommar

Förra året var vi till Skara Sommarland ni kan läsa och se blogginlägg från det här ➜ Nu var det dags för Skara Sommarland, ett minne vi minns med sol, bad och semester. I år ska vi åka till Göteborg i fyra dagar och på hemresan från Göteborg så kommer vi bo och mellanlanda i Skara och ha två dagars på ➜ Skara Sommarland är det tänkt. Vi har bokat stuga där på campingen vid Skara Sommarland. Jag är ju inte alls för att åka karuseller och det går ju inte nu heller.

Jag hoppas i alla fall att det kommer vara väder så jag kan vara med och bada och åka något i vattenlandet. Förra sommaren i fjol då vi var där var det iskallt i luften så minns att jag stod och kikade på BQ och Bellis då de åkte med min jacka och en större stickad tröja över som jag svepte om mig som en filt. Fast jag föredrar nog svalare luft då man är på sådana här ställen för minns då vi var på Gröna Lund ett år och det var superhett och närmare 30 grader i skuggan. Då vart man helt slut över att gå där.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

24 Comments

 • Petra

  Skönt att bada om man har stekt sig i solen inte annars 😅 jag tog ett dopp i fredags och poolen visade sig då 24 grader och det blev ett svalkande dopp. Ja en regnig sommar blir det inga bad här heller.kram

 • Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

  Ja, det är ju en del läkarbesök som man måste & som är viktiga men bara för det så är dom ju inte kul nånstans. Usch. Men hoppas allt ser bra ut. Jag har liksom redan ångest för en kallelse som inte ens har kommit men som kommer nån dag i livet. Hoppas allt kommer va bra.
  Hoppas vädret för er blir bra då så Bellis får leka i vattenlandet.

 • fighterwomen09

  Jag har heller inte badat i år än. Tycker det är lite konstigt att bada i maj. Men hörde av kollegor som hade badat i helgen & tyckte att det var skönt. Sen tror jag beror på hur vinden ligger 💦
  Hoppas att röntgen går bra. Trevligt att ni ska ut & käka efteråt. Blir som en belöning efteråt 😊.
  Låter som en trevlig semester tripp. Jag är inte så mycket för sommarland. Hellre går jag på Liseberg eller Kolmården.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Popprinsessan

  Jag är också en badkruka och har inte badat ännu, fast idag var jag nästan sugen! Älskar den här värmen! Men det är sin sak om jag är i sommarhuset och bara kan doppa mig i poolen eller ta ett snabbt dopp i havet och ändå vara ”hemma”. Är inte mycket för att ta mig till stranden och bada där, eftersom jag är en badkruka så blir det mycket meck för lite liksom.
  Låter mysigt med Gbg och Skara i sommar. Här blir det Sthlm några dagar, tom två gånger för mig som ska dit med en kompis också för att gå på konsert 🙂

 • Madde

  Är också världens badkruka. Det behövs allt varmare i vattnet för jag ska doppa mig. Trevligt med en tur till Götet. Ska ni göra något speciellt?

 • Amanda Kanterfors

  Nej jag har inte badat än i år och jag tror nog jag har blivit lite av en badkruka. För jag tar hellre ett varmt bad. Fast vi får väl se, man ska aldrig säga aldrig 😊

 • Elina

  Hoppas att mammografin går bra, och skönt att få sällskap dit och gå ut och äta efteråt.
  Ja, man vill ha det svalt men inte kallt när man är på nöjesparker.

 • Hannas krypin

  Någon gång skulle jag vilja vinterbada men tror jag måste vänja kroppen successivt eftersom jag är världens badkruka. Kan tycka 25 grader i en pool är kallt innan jag doppat mig. Jag hade tid för mammografi i ferbruari men missade tiden och sedan har jag inte fått någon ny kallelse. Jobbar i samma hus så skulle kunna gå ner och kolla om de har någon tid att trycka in mig.

 • corkystyle

  Här har man heller inte badat ute än. Är också en badkruka då det måste vara väldigt varmt för att jag ska kunna bada. Ja mammografi är något viktigt att göra men jag själv har inte blivit kallad till det ännu. Så kul att ni ska till Skara sommarland igen detta år.

 • Ajli

  Jag läääängtar efter att bada. Men här uppe är det bara de tappraste som skulle komma på tanken tror jag. I så fall mer som ett jippo XD Men är inte längre en badkruka under sommaren i alla fall!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *