Bellis,  Tipshörnan

Nellipresenter för alla tillfällen

Kära Bloggvänner

Sommar, sol och stundade skolavslutning är på gång och så även för Bellis. Vi har köpt hennes avslutningsklänning och även hennes skor.  Det är en enkel klänning, men även jättefin så den kommer hon kunna använda som sommarklänning för övrigt sedan. När skolavslutning kommer så brukar man ju också som elev vilja ge sin fröken en sommarpresent. Det har jag alltid fått som pedagog som uppskattning.

I år valde vi den här fina temuggen och detta söta mumin-te från Nellispresenter.

Sommarpresent åt klassföreståndaren

Här på ➜ Nellispresenter hittar du utvalda presentprodukter till alla tillfällen. För att göra det extra fint erbjuder shoppen även presentinslagning för att skicka produkten direkt till mottagaren. Kikar du runt så är det fler kända märken man känner igen från webbshoppen. Vi valde och fastnade för denna ➜ temuggen me yo you med kända nallen Miranda. Samt ➜ tesorten – Underbara du från mumin. Vi tänkte köpa en fin presentpåse och ett personligt kort med text från Bellis som vi lägger ner dessa produkter i.

Jag tror att hon borde bli jätteglad över detta

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *