Bella,  Bellis,  Min Vardag

Surt och fuktigt innanför västen

Trevlig Söndag Kära Bloggvänner

Igår regnade det i stort sett hela dagen. Eftersom vi också har lilla vovven hos oss så vart vi ju utsatta för regnet gång på gång. Jag är dock inte så väderstyrd, jag tänker att man får ta det som det kommer. Jag klär mig där efter. Enda gången det kan vara tråkigt är väl just som ihelgen för de som varit på tredagars konsert. Eller om man ska på bröllop, kalas eller liknande som är utomhus och man har klätt upp sig etc. Förutom det så spelar det mig ingen roll utan det är det vädret som är. Såklart tycker vi väl alla att allt är roligare att göra det man ska om det är sol och uppehåll. Jag menar att jag stannar inte hemma och ställer in om det är regn. Det är mer på vintern tycker jag i så fall när det är snö och väglaget som ställer till det. Samt det är inte roligt om det kommer regnperioder som är hela tiden, eller för den delen riktig hetta för länge, en variation föredrar jag.

Förutom hundpromenader igår var jag själv ut på en rask powerwalk på 50minuter och det var i regn hela tiden. Det var ganska skönt måste jag säga. Jag tycker det är frisk luft att vara ute och motionera när det regnar.

Väckt klockan två på natten

I natt hade jag svårt att somna. Jag gick och la mig tio på kvällen för att försöka somna i tid och sova ut. Det dock var lönlöst visade det sig. Jag låg och vred och vände på mig. Dels för värk, samt även för att jag hade någon stress i kroppen som inte gav sig. Jag slumrade i alla fall till och vid kvart i ett på natten får jag ett sms av BQ som är på Alivefestivalen där han skriver att artisten de precis lyssnat på var toppen. Just då vart jag ju allt annat än glad, trots att han såklart inte menade något illa. Fast då man får sms sådär så lysser ju hela rummet upp. Jag lyckas slumra till igen och klockan tio i två på morgonen så ringer det i Bellis telefon. Hon hade inte slagit av ljudet på den. Jag kollar min telefon om någon ringt mig, det hade det inte. Det var BQ som ringde och jag tänkte är han helt väck eller som ringer denna tiden.

Hela natten vart sedan förstörd

Jag blir ju såklart orolig och är i färd att ringa upp honom. Han svarar inte, men det kommer ett sms att någon talat in på 222. Jag lyssnar av meddelandet och där är det någon som står och skriker och ganska ihärdigt också. Jösses jag vart ju jätteorolig och ringer och ringer för att få tag i honom. Jag ligger och väntar och väntar och provar att ringa igen. Inget svar, då är ju jag vid den tiden totalt klarvaken. Ungefär trettio minuter senare får jag ett sms där det står att han råkat fickringa och att de nu var på väg hem. Han kommer sedan hem runt kvart över tre på natten och då är jag fortfarande lika klarvaken och superstressad och även arg över situationen. Personen som skrek var väl artisten som pratade i mikrofonen och det lät som skrik.

Igår natt och tidigt imorse var min karl till salu på Blocket. Även jag fick vara med hela kvällen, natten på festivalen trots att jag inte var det. Jag somnade tack och lov sedan runt fyra kanske och väcks sedan av att snuttan vaknar klockan sju och sovit ut och inte alls märkt av natten något vad det verkar som. Jag kommer försöka att ta mig en powernap sedan om ett tag, om jag kan få ro till det. Någon som hade en trevlig kväll var BQ och han var toknöjd trots allt regn.

MISSA INTE MINA ANDRA INLÄGG

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

4

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

27 Comments

 • Sandra

  Men jisses!!! Jag hade blivit tok orolig om någon lämnat ett sådant meddelande på mobilen. Menar låter det som någon skriker så blir man ju panikslagen mitt i natten. Så förstår att du ville ha honom på blocket där 😉

  Grymt duktigt att gå både hundpromenaderna och 50 min power walk också. Skulle behöva en knuff ut när det regnar.

  Ha en fin söndag 🌺

  • sweetwordsbymirre

   Ja man vart ju jätteorolig, man fundera ju vad som hände och när man sedan inte fick tag i honom. Samt såhär i efterhand att skulle något hänt så svarar de ju inte i telefonen. Det är ju ett desperat försök att nå dem. Men jag han vara rädd, arg, ledsen stirrig och helt slut innan han hörde av sig och kom åter hem igen.

 • Ajli

  Tack och lov att det trots allt VAR en fickringning, hade det inte varit det hade jag faktiskt LAGT ut min man på blocket. En fickringning och jag kanske sparar i utkast… fy, vilken natt. Fint att festivalen var enligt förväntningarna i alla fall 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Ja jag vart ju jätteorolig och trodde att någon stod och skrek på honom liksom. Samt ja det är väl”ok” då det var en fickrigning, men ändå som du säger är de halvvägs till salu ändå =D

 • Popprinsessan

  Men fy, förstår att du var orolig!! Först att det ringde på dotterns telefon och inte din och sedan meddelandet. Typiskt också att det blev en så jobbig natt för dig! Hoppas att du fick vilat lite på dagen så att du ”kom ikapp”.
  Vi har faktiskt haft uppehåll både igår och idag, det var bara igår på kvällen det blev värsta ovädret med regn, blåst och åska. Helt ok när det är på kvällen och att man ändå kan vara ute på dagen.

  • sweetwordsbymirre

   Ja det var lite otäckt och man vart ju väldigt orolig. Första tankarna var ju att han vart utsatt för våld. Sedan tänkte jag när jag lugnat mig en uns att det måste ju vara musikern som skriker och pratar. Ja det är helt ok då, när man ändå är inne.

  • sweetwordsbymirre

   Ja jag hade ju slagit av ljudet på min, men trots allt när ens partner är iväg så vill man ju kunna vara tillgänglig också om något hånder, så det är lite olika hur man tänker. När vi alla är hemma då slår vi av ljudet.

 • Madde

  Klart man blir orolig då någon ringer så. Sen kan det hända. Min telefon brukade ringa min mans kompis mitt i natten. Det var pinsamt. Minns en gång då jag lagt ifrån mig telefonen i ett helt annat rum Kommer in dit och hör någon ropa. Hallå flera gånger. Märker att det är från min telefon och tar den. Då hade den ringt samma kille fast ingen hade varit i rummet på säkert 30 minuter.

  • sweetwordsbymirre

   Ja man känner ju den där oroskänlsan att något har hänt. Nämen oj vad pinsamt hehe, samt att då får man ju hoppas då också att den andra tror på att det är en fickrigning, för i ert fall skulle man ju fått för sig att du stötte på honom, hehe

 • fighterwomen09

  Det beror på vad man ska göra. Har man bara tänkt att vara inne. Greja lite & ta det mest lugnt. Eller ska åka shoppa, träna. Å det regnar ute. Då gör det mig inget alls då. Kan instället bara bli mysigt då.
  Men har man tänkt att grilla & sitta ute, åka på utflykt, sola. Göra något ute som kräver uppehåll. Då vill jag ha uppehåll. Å nu på sommaren så ska det ju vara varmt & soligt. Inte 12 grader & regn.

  Oj vad jag känner igen mig i dem känslorna du hade i lördags natt.
  Är Kent ute & dricker. Då vill jag att vi har lite kontakt under kvällen. Å att han talar om när han är på väg hem. Jag har ljud på telefonen. Jag blir med irriterad på Kent när han inte hört av sig. För hör man inte av sig. Då tror man ju att det har hänt något. Att kan Faan i mig hända. Irriterat att han råka ringa Bellis med.
  Skönt att BQ kom hem till slut 🙂. Å att han hade haft det trevligt. Sen sånt som händer. 9/10 gångerna kommer killarna hem helskinnade. Det är bra.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • corkystyle

  Det där med att lyckas fickringa har nog alla lyckats och förstår att du blev orolig. Lyckades själv en gång av misstag ringa upp mamma vid tolv på natten pga touch funktionen. Mamma blev självklart oroolig och trodde något hade hänt och det trodde även hennes man. Däremot kunde jag lugna dem att jag av misstag lyckades ringa mamma när jag hade vait och fått vid behovs medicin på basen.

 • Bland Kastruller och Vinglas

  Det är i sådana lägen nan nästan kan strypa dem….Hoppas du fick en powernap och kom i fas med dagen. Kul att BQ fick en härlig festivalupplevelse och att lilltjejen hade en skön natt.
  Jag är inte heller så väderberoende medan min sambo ör det jättemycket. Vi ska på en dags festival till helgen och jag tror det kommer bli regnigt. Kläder efter väder får det bli.
  Kram Kajsa

  • sweetwordsbymirre

   Ja jag tog en powernap efter lunch, men var trött hela dagen, idag har vi sovit ut gott alla tre och det var så skönt att ha honom hemma igen hela natten. Ja då var han till salu där ett tag minsann. Samtidigt som den första han ville tala om det för att artsisten var så toppen var till mig, det är ju gulligt eg. Hade det inte varit mer efter det så hade jag ju sovit resten av natten.

 • Mamma C

  Finns inget värre än när mobilen ringer på natten. Man får tusen tankar i skallen och adrenalinet stiger i topp.
  Förstår att han var till salu ett tag 😉😁.
  Hoppas du fick din powernap och kom ner i varv i kroppen.
  Ha en fin och bra ny vecka.
  Carin

  • sweetwordsbymirre

   Nä man oroar sig alltid för det värsta då och när han då också var iväg och jag visste att det skulle vara sent så kan man inte annat än att man oroar sig och tänker otäcka tankar. Jag fick sova lite, men inte så mycket. Vi har sovit gott i natt i alla fall alla tre och skönt att han var hemma igen.

 • Elina

  Men fy! Jag hade blivit jätteorolig av ett sådant meddelande, men skönt att allt var bra ändå,
  Klär man sig bara rätt så kan det vara härligt med en promenad i regn.

 • Netti Starby

  Fy vilken jobbig natt du hade och det var tur att det inte hade hänt något. Hoppas att du fick ta igen sömnen och förstår att du inte var glad på maken. Kramis <3

 • Petra

  Åh herregud 😂vilken natt man kan skratta åt eländet nu men förstår din frustration usch man kan ju inte somna om heller .samma här om mannen är ute jag kan inte sova alls det är hopplöst 😩 Hoppas du kunnat vila lite kram

  • sweetwordsbymirre

   Ja man är ju orolig av en av två av de käraste man har och när han då ska vara ute på småtimmarna och ringer så tänker man ju vad har hänt. Jag har också svårt att sova då.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *