Bella,  Bloggutmaning,  Mirres Outfit

Uppesittarkväll

God Jul

Idag är det dagen före julafton och också en dag då många har massa bestyr för sig. Vi får besök en sväng av vänner som vill ge en julklapp åt Bellis. Efter det ska Bellis och jag göra julkolan jag lovade att lägga ut recept på.

➤ Vad ska ni göra idag?

En fin dam gör inte sådant

Bella skiljer sig verkligen helt från andra hundar jag haft. Bellman som var en labrador älskade att träna allt som bara gick. Den här damen är en fin dam och vill inte krångla till det. Jag tänkte träna sök i stora snöhögen en bit ifrån oss. Jag kasta ut godis, men det tänkte hon minsann inte klättra upp för att hämta. Det fick jag göra själv tyckte hon och hon tittade på mig som om jag var lite knasig. Det har ju stor betydelse också, hon är jakthund och Bellman var en brukshund.

Dock är Bella den keligaste och gosigaste hunden jag träffat på av alla jag haft i min närhet. Hon vill verkligen gosa söker mycket närhet, som ett litet gosedjur. Jag är den hon mest vill vara med, fast hon gosar gärna med oss alla tre. Bellman var också gosig, men på ett annat sätt. Han gosade mer då vi gick till honom, men han kom inte så mycket själv för att gosa.

Fördel med Bellman var att han kunde vara själv då vi jobba. Ja vi rastade honom på lunchen och han fick långpromenad på kvällen och lagom de andra. Bella kan inte vara själv långa stunder, då blir hon jätteolycklig och gnäller och skäller.

Bingolotto och högsta vinsten

Vi har också varsin bingolott till uppesittarkväll ikväll. De köpte jag redan på julskyltningen här. Det blev bara så då jag var ute och gick med Bella och skulle gå igenom stan. Jag tänkte inte alls på att det var julskyltning. En tjej ropade att jag skulle köpa bingolott. Jag sa först nej, sedan såg jag att det var en från mitt innebandy-lag jag spelade med förr. Jag valde då att vända och gå köpa. Därför lär det ju vara storvinsten nu på dessa lotter eller hur?! Hon fråga mig om jag skulle ha enkel eller dubbel-lott. Jag sa enkel och det var bra det för de kostade 100kr /styck. Visst vinner man så är det ju kalas. Vinner man inte så räcker det med enkel-lott.

➤ Har ni bingolott för kvällen och vilka är ni som spelar?

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema UPPESITTARKVÄLL

#decemberutmaning23xxx

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

√ Mer om sweetwordsbymirre – Bella

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *