Bellis,  Min Vardag

Vårmarknad och besked på mammografin

Kära Bloggvänner

Idag fick jag brev på posten och från sjukvården. Som ni minns så tog jag mammografiröntgen förra veckan och de sa då att man får svar inom tidigast tre veckor och det kan också ta upp till åtta veckor. När jag då fick brev från sjukvården idag så hann ju många tankar sprida sig innan jag öppnade eftersom jag vet att man får svar snabbare om de hittat något. Det hade ju bara gått en vecka, ihhh!! När jag rev upp kuvertet såg jag också att det stod att det var från mammografin. Som ni ser ovan så fick jag bra besked och jag kan andas ut för den här gången.

Vårmarknad i mellanstadiet

I går hade Bellis skola vårmarknad på skolan och de hade alla möjliga roliga aktiviteter som de hade tillgång till. De hade även skapat och planterat många grejer som man kunde köpa. Bellis klass hade gjort olika slags nyckelringar som vi köpte några varianter av. Moster Linda köpte också två stycken. De har verkligen varit jätteduktiga och kämpat på bra. Det såg även ut som att det gick väldigt bra i går på marknaden så BQ som var där på plats. Tänk att det redan är skolavslutning för dem om drygt två veckor. Jag kan inte fatta det alls. Sedan börjar hon femte klass till hösten den lilla busen. Jag fattar inte att det går så fort med henne. Det man ser det på är att hon snart växt om mig och att vissa kläder som är mina kan hon ha. Jag kan även ha vissa tröjor av henne.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

11 Comments

 • Popprinsessan

  När jag varit på mammografi brukar jag släppa tankarna på det. Tills brevet ligger i lådan – DÅ blir jag nervös! Skönt att du hade ett bra besked, tycker att det är fantastiskt att vi har den här möjligheten i Sverige!

 • fighterwomen09

  Vad skönt att mammografin lämnade ett lugnande besked till dig 😊 Grattis!

  Trevligt för Bellis att ha vårmarknad. Nyckelringar är trevligt. Det går fort nu. Oj! Börjar Bellis 5:an nästa år! Stora tjejen 😊. Kul att ni kan ha samma kläder.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • maria

  Varför är man alltid så stressad över att behöva gå och vänta på provsvaren. Skönt att de inte visade nått och vad gulliga nyckelringar tjejerna gjort

 • Amanda Kanterfors

  Går hon i mellanstadiet och jag som trodde hon gick på lågstadiet fortfarande. Tiden går verkligen fort, kul att det gick så bra på deras marknad 🙂

 • Tittilura

  Alltid nervöst att gå och vänta på svar från både mamografi och cellprovstagning.
  Barnen växer så fort, min älsta grabb slutar sjuan och den minsta slutar femman. Snart så går båda på högstadiet. Det var inte länge sen dom var små skruttar tycker jag.

 • Stegsamlarenl

  Så bra att resultatet av mammografin var bra.. är alltid lite jobbigt när man måste vänta på svar..ja barnen växer fort, tycker att tiden bara blixtsnabbt passerat förbi sedan äldsta dottern som nu är 15 föddes..skolåren går jättefort de hinner knappt börja efter sommarlovet innan det är dags för sommarlov igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *