Mirre

Vinter och tjuvstartar advent

Snöänglar och vinterlandskap

I morse vaknade man av att det kommit dubbelt så mycket snö, jättehärligt. Jag måste ju erkänna att det piggar upp så mycket mer. Det är också lite kallare och då blir ju allt så mycket torrare. Nu på eftermiddagen när Bellis kom hem från skolan så ville hon haka på mig och Bella på en promenad. Hon hann göra snöänglar, kasta snö nedför bron och leka med Bella i snön. I skolan idag har de kunnat åka madrass för dem som har hjälm. Bellis kunde åka några gånger. Backen är inte särskilt lång, den lär väl bli lite sönderkörd innan jullovet.

Förstartar Advent med nytt

När vi kom in sedan vart vi alla lite trötta och Bella ligger och sover i sin ena hundbädd i vårt sovrum. Hon har alltid tid emellanåt att hoppa upp och gosa en stund. Samt Bellis vilar och jag skriver detta blogginlägg. Jag har köpt lite nytt jul och adventpynt och tänkte att ni kunde få några glimtar. Jag har köpt ny adventsstjärna till vardagsrummet som kallades för Snömoln. Den går i beige och vitt. Jag köpte även nya kuddfodral, dekoration och filtar. Allt var till Black Friday – Pris så det vart inte så dyrt i slutändan.

Ni kan få se mer sedan då jag är klar och nu är jag tidig i år, men det är i vardagsrummet. De andra fönstren måste putsas och i köket ska juligare gardiner upp. I vardagsrummet har jag ljus beige gardiner med guldglitter i som snöar ner över gardinen, det är jättefint. jag är vanligtvis ganska beige, grå, vit, gammelrosa, gräddvitt i mina färger i vår stil och inredning. Trots det så smyger jag in lite rött vid jul, dels för Bellis älskar det och för att det kan vara fint så länge man inte har för mycket.

➤ Har ni snö och har ni satt upp något advent än?

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

√ Vårt hem sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

30 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *