Våra resor

Café Wallmans och Doppa fötterna!

Kära Bloggvänner

Idag vaknade vi fortsatt upp barnfria och sov ut ändå till nästan 9:30. Vilket var jätteskönt för det är inte ofta vi kan det. I går kväll vid nio på kvällen tog vi oss också ut en långpromenad på 50 minuter. Fast när man vaknade i morse så var det så tomt när inte hon var hemma Hon kom i alla fall hem till klockan elva och då tog vi nyladdad bil och åkte till grannkommun Hedemora. Vi ville vara ute i det fina vädret i flera timmar. De har fler Second hand butiker där också som vi ville kika in till.

Wallmans Hantverksbageri och Cafe

Vid Stora Torget i Hedemora så hittar du ➜ Wallmans ett hantverksbageri och café. Bakverken bakas i deras stenugnsbageri. På plats kan man sitta både inne och ute i den gammeldags och anrika miljön som man också vill ha när man besöker ett café. Bakverken är utvalda och med närproducerade råvaror som också bakas för dagen, Därför man kan då behålla den där kvalitén som man som kund också vill känna då man handlar från ett café.

Vi har alltid uppskattat det här cafét och besökt det fler gånger. Det har varit både sommar som vinter eller höst. Jag gillar att både sitta ute som inne. Inne är det sådär fint och gammeldags bevarat. På gården vid uteserveringen så finns det även en byggnadsgårdsbutik. Där kan man hitta allt från inredning, fotogen, återbruk och olika material att behandla sina möbler med.

Ni ska absolut besöka detta ställe om ni har vägarna förbi Hedemora

Doppa fötterna och kasta macka!

På hemvägen sedan så stannade vi till på en plats och doppade fötterna lite i det svala vattnet. Det var verkligen jätteskönt efter att man suttit i gassande sol på cafét. Bellis och BQ träna på att kasta macka i vattnet och det var ju inte det lättaste tyckte Bellis. Jag kan det inte alls så jag var inge vidare bra stöd. BQ kunde det och det for iväg som ett smatter över vattnet. Fast är det inte lite mer grabbigt att man höll på med sådant samtidigt som man exempelvis var och fiska. Ja nu lät ju inte jag alls förutfattad. Jag menar inte så utan mest i praktiken.

Idag är det S O M M A R

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

27 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *