Min Vardag,  Mirre,  Mirres Outfit

Att sätta pilen efter måendet!

Kära Bloggvänner

Det är F R E D A G och denna fredag är vi barnfria. Bellis kommer ha det toppenkul, hon och en kompis till ska sova över hos en annan kompis. De tre ska också i sommar vara en vecka på ett sommarkollo tillsammans med en fjärde kompis. Det är sådana här gånger man märker hur stor hon blivit. Vi tänkte ut och äta på restaurang BQ och jag idag, men vi väljer istället att ha en myskväll hemma. Jag har varit hos psykologen nyss och ska om 45 minuter till fysioterapeut så jag känner att det är det jag orkar med idag. Vi tyckte då båda två att vi spar undan de pengarna och har myskväll hemma till en bra film.

Där hamnade pilen på tavlan

Idag var jag till samtalsterapeuten och jag kände ett sådant lugn av att vara där. Det var jätteskönt och givande. Idag skulle vi prata om metoden ”Bullseye” där jag fick fyra ämnen där skulle placera ämnena vart på en uppritad piltavlan de var. Ämnena var ”Arbete” ”Relationer” ”Hälsa” och ”Fritid” Sedan pratade vi kring varje kategori vart jag var i den och vad jag kände kring det. Jag fick också motivera varför jag placerade mig där jag placerade. Det var syftet att se vad jag behövde jobba vidare med, men även vad jag hade jobbat med och som jag förbättrat sedan jag blev sjukskriven. Som ni förstår då så vart ju mitt i prick och ringarna runt om den förbättring och ringarna längst ut vart jag ska jobba vidare med efter min placering.

Det handlade inte om att lämna ut, det handlade om att se vart i måendet jag är för att fortsätta att jobba vidare framåt. Nästa gång ska vi jobba vidare med hur jag ska tänka och göra när ångesten är som värst. Ett sätt att hantera den som gör att det på sikt inte kommer kännas lika betungande. Jag känner ett sådant förtroende och en motiverad känsla när jag går hos henne. Det är på ett annat sätt än de tidigare jag haft.

√ En förklaring till mitt mående

√ Finn info om KBT metoden Bullseye

 Läs mer om Utmattningssyndrom på 1177 

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *