Bella

Canelanas ulltäcke – Bra på många sätt

Hej

Idag har det varit bitande kallt och när det blåste så yrde det snö runt om en överallt. Vinden var verkligen iskall. Det bet innanför huden kändes det som. Bella fick ha sitt täcke på sig idag och hon är inte jätteförtjust i att sätta det på sig. Hon går med på det men ser lite olycklig ut. När vi kommer ut sedan har hon glömt bort att hon har täcket på sig.

Tänkte berätta och tipsa om hennes täcke från Canelana, för det är grymt bra hundtäcke

Canelana Thermo Ulltäcke

Märket på hennes täcke är från Canelana och på insidan är det ull som värmer extra skönt. Täcket har ett vattensvsisande softshell material för att hunden ska hållas varm i alla väder. Effektivt är att materialet på täcket är gjort för att det ska räcka att skaka av då smutsen inte tränger sig in utan stannar på ytan. Ull är också antibakteriellt och då räcker det som oftas att hänga ut och vädra täcket ett par timmar. Just det här täcket som Bella har är deras varmaste täcke. Det finns även dragsko möjlighet fram till och baktill på täcket för att få bästa passform åt den hund som bär den.

Canelanas produkter är tillverkade i Polen, men designade i Norge. Med tanke på då att Polen är ett EU-Land så uppfyller därför Canelanas produkter alla krav i produktionen. Varför man valt ull in sina produkter är för att det värmer, isolerar och har en effekt att täcket andas. Vissa av deras produkter är stora i storleken så de rekommenderar att man väljer en storlek mindre.

Att hålla värme i hundens muskelgrupper kan också förebygga skador. Det är också viktigt att hålla värmen för hundens blodcirkulation. Det är en egenskap som ull har på hunden. Därför har Canelana just ull i sina täcken.

 Mer täcken från Canelana täcken

√ Läs mer här sweetwordsbymirre – Bella

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

6

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *