Bellis

Bli förtrollad av sin tioåring!

Hej

Idag sken solen och det var kristallklart vinterväder. Jag börja klä på mig och skulle gå ut på en härlig promenad tänkte jag. Jag hann nog gå fem minuter. Efter det sedan vart det snökrig runtom mig och jag fick gå med mascara ner på kinderna och snö innanför jackan typ. Det som är minus är att man ser inte vart de hala fläckarna är under alls snö så man går lite på hel spänn och det är inte så bra för ens sätt att försöka hitta alla sätt man kan för att slappna av i kroppen. Fast det kan vara härligt också att gå där omringad av all snö, det ger en onekligen julkänslor.

Förtrollad av min tioåring

Idag kunde man logga in och se skolfotonaIST-Foto som Bellis tog förra veckan. Hon är verkligen jättefin på bilderna och man förtrollas över hur stor hon blivit. Bellis är TIO ÅR, hur gick det till. Hon är mer medveten nu också och vet hur hon vill att håret ska vara och vilken frisyr eller accessoar att ha till det. Hennes älsklingsfärger är turkos och röd. Det var väldigt medvetet att det skulle vara med på skolfotot. På fotot ville hon ha sin julklänning från förra året på sig, det sa jag dock nej till då det hade blivit lite för juligt. Nu ska vi se vad vi ska göra med fotona, garanterat ska vi skicka in för att framkalla.

Tioårskalas – Imponerad

Det här blogginlägget är lite kämpigt att sätta ihop då jag blir både ledsen och glad över det. Ledsen för jag av min utmattning syndrom jag är sjukskriven för bland annat fick avstå Bellis 10 -års kalas med sina kompisar igår i skolans gymnastikhall. Det blev lite för övermäktigt för mig så BQ och jag bestämde att jag inte skulle vara med. Bellis farbror ryckte in och hjälpte till, så tacksam för det. Kalaset hade varit toppenbra. Av de 16 barn vi bjöd så var det 12 som kom, det är imponerande. Jag tänker också i de här tiderna som är att det inte var fler som var sjuka. En av dem var sjuk, de andra tre kunde inte.

Våra kompisar stannade kvar och hjälpte till och fick fler kommentarer efteråt att kalaset var toppen och att deras barn haft jättekul. De skrev också att de hade saknat mig och det värmer ju såklart också Bellis kom hem sedan och hade massor att berätta så kalaset var en tio-poängare. På kalaset fick hon ha sin röda klänning som hon önskade att ha på skolfotot, det passade fint. Dessutom hade Bellis med de inbjudna barnen bestämt att de kunde byta om till pyjamas efter ett tag för den som ville. Det är därför hon har pyjamas på sig på vissa av fotona. Det var frivilligt och det var inte alls som gjorde det, men charmigt ändå tycker jag.

√ Mer Från sweetwordsbymirre

√ Skolfoto – IST-foto

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

7

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

29 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *