Bella,  Bellis,  Min Vardag

Egentid med Bella

Minutfärska bilder, fick dem precis på sms – Dom är i bra tid på plats, det kommer garanterat bli fullsatt där ikväll

Hej

Nu har jag egentid med denna bönan ikväll. BQ och Bellis åkte redan vid 15 tiden och styr kosan mot Leksand (tar ungefär 1,45 att åka dit) där de ska kika på hockey ikväll tillsammans med BQ,s lillebror. De kommer ha jättetrevligt och vilken upplevelse för Bellis att besöka en stor hockeyarena. De kommer hem närmare 23 ikväll, det blir också en upplevelse för Bellis att vara igång så sent på kvällen. För mig blir det att kika på Mello och har ingen koll på vilka som är med ikväll. Bellis brukar ha koll, hon vet om det för de pratar om det i skolan. Hon hänger också med via Melloappen. Ska kika in lite närmare innan det börjar sedan. Bella kommer väl inte tycka till så mycket om kvällen, men hon är ett härligt sällskap i alla fall.

➤ Har ni någon ni tror vinner såhär långt. Jag tror hittills att min röst går på Liamoo. Det känns som om hans låt kan slå i Eurovisions sedan.

BONUSBILDER – Underbart att tänka tillbaka på sommaren trots mina allergier

Pollen startar – Attjo

Nu har pollen startat fick jag meddelande om på min app. Så extremt roligt, jipiie. Det blir bara tidigare och tidigare tycker jag. Jag var och köpte mina pollenmediciner i går och ska börja ta dem nu tänker jag. Tänk, jag som älskar våren, finaste årstiden på hela året. Dock är det den mest hemskaste tiden för mig och oss allergiker. Det som många inte förstår är att man kan få så starka allergisymptom som om man låg i influensa. Så är det för mig då det slår till som värst och på det också blir man trött av histamin-medicinen. När det slår som värst får ju jag allergiastma och den är hemsk. Hostan är så torr och det känns som om man hostar baklänges. Som tur var slår det inte lika hårt varje år. Förra året slog det hårt för det var så varm vår och försommar.

Läs mer om allergi, astma och pollen här på pollenkoll ➜ Astma och pollenallergi. Nu är det hög tid att börja äta pollenmedicin igen och ta nässpray för vi går ju inte mot bättre tider när det gäller allergin. För mig är det ➜ Desonix och➜ Kestine som endast fungerar.

➤ Känner ni av pollen än och har ni pollenastma?

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

√ Info och Leksand – IF

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

 • Madde

  Vad kul för Bellis att få gå på hockey. Det är något speciellt att få gå på en riktig match. Stämning och allt. Ja Liamoo kommer nog ta det, med hård konkurrens av Marcus och Martinus. Den var också riktigt bra. Det där med pollen alltså. Vi blir totalt utslagna, men nu har vi ingen katt kvar så kanske lindrigare.

 • Stegsamlarenl

  Pollen är jobbigt, jag har allergi mot blomdoft/pollen och damm så våren och tidiga sommaren kan vara helt sjukt jobbigt trots bra medeciner..men får hoppas att det blir en mild vår i år

 • corkystyle

  Kul att de tog sig till hockeyn. Här har man inte kollat alls på melodifestivalen. Här har man reagerat på pollen de sista åren. Något som jag inte gjort förut. Kul att du fick lite egentid med Bella.

  • sweetwordsbymirre

   Ja min sambo har också reagerat vissa år vilket han inte ska vara allergisk emot. Enda ggn då jag inte reagera mot pollen var då jag var gravid, var som om att jag inte hade tid med det då att jag inte fick må dåligt då =D

 • Amanda (Swedish Passport)

  Men fy så segt med pollenallergin! Jag kan känna av pollen litegrann de år det är som värst och tycker ju bara det är fruktansvärt. Så lider så himla mycket med dig och alla andra som inte kan njuta av våren på grund av allt pollen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *