Min Vardag,  Mina Tankar,  Mirres Outfit

Jobba med småbarn i ditt läge?!

Kära Bloggvänner

Nu är första veckan snart gjord och det har gått både bra och så har det varit ångestfyllt. Det har gått bra på plats och alla är så goa. Dock har jag fått både kraftig huvudvärk, stupat i säng och sovit tre timmar efter och även fått panikångestattack. Det har även flutit på en av dagarna och jag har kunnat städa här hemma. Med det sagt både upp och ner med andra ord. Det är två timmar jag jobbar nu och det är precis vad jag orkar med för min utmattning just nu. Jag hoppas också att doktorn förstår det när vi ses om drygt en vecka.

Kan du jobba på småbarn?

Det är verkligen flera kollegor som frågat mig om jag ska kunna jobba på småbarn framöver. Vissa har sagt det i endast omsorg och med oro för att jag mått som jag gjort och gör. Samt vissa eller rättare sagt en har sagt det plumpigt att jag är typ ”dumdristig” som tror och tänker tanken ens att jobba med småbarn i mitt läge. Om jag ska svara på den frågan så säger jag – Jag vet inte och det får ju tiden utvisa. Jag har frågat min fysioterapeut och hon har sagt att det ska inte vara några problem. Det ska fungera så länge jag inte statiskt lyfter i precis samma hållning med samma lyft konstant. Samt att jag inte ska göra det var femte minut och göra det i onödan.

Jag ska träffa fysioterapeut idag så ska prata mer med henne om det. Nu ska jag gå jobba denna veckas sista 25% av min arbetstid.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

 • Emma

  Vilken märklig sak att kläcka ur sig… du känner väl bäst själv om du kommer att klara av det eller inte – Man måste ju få testa sig fram liksom.
  Hoppas att du får en fin helg med mycket återhämtning! 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Tack så mycket. Ja verkligen klumpigt sagt och känner så att hon nu fått det sagt. Får hoppas att hon inte får säga vad var det jag så. Snarare att jag får göra långnäsa. Tack snälla, detsamma till dig <3

  • sweetwordsbymirre

   I det här fallet så tror jag hon menade välmening, men var extremt klumpig i sitt uttalande och att hon själv fått byta av för hon inte kan jobba med de minsta. Ja så kan det ju vara absolut, <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *