Mirre,  Skönhetstips,  Tipshörnan

Kyla som smärtlindring – Biofrost

Hej

Jag går ju regelbundet nu hos min friskvårdsklinik som ger mig medicinsk massage med bland annat laser som komplement till övriga metoder som används. Annas sätt att jobba och som är min behandlare jobbar med bland annat Holistisk medicinsk behandling. Ja vad är det egentligen?!, jo jag ska berätta. Jag ska också berätta om en produkt från ➜ Biofrost som jag tycker är toppenbra, HÄNG MED!

Holistisk medicin- koppning


Vi behandlar mitt problem i nacken, skuldror med bland annat holistiska metoder. Vad är då holistisk medicin? Det är ett traditionellt utövande av massage som funnits långt tillbaka i tiden. Hon har än så länge använt laser, mer djupgående massage och koppning på mig. Koppningsmassage är en kombination av klassisk massage och koppningsteknik som härstammar från 5000 år tillbaka i tiden. Det är en kinesisk teknik. Kopparna är gjorda av silicon som sugs fast i huden på den drabbade kroppsdel man vill behandla. Sedan jobbar kopparna själv. Effekten är djupgående och ökar blodcirkulationen i kroppen vilket är ett bra sätt att minska smärtan man har i kroppen. Vissa utövare för också koppan fram och tillbaka över huden som en effektiv massage utan att fästa koppan.

Här är några exempel varför koppning är bra

 • Förbättra immunförsvaret
 • Öka blodcirkulationen
 • Reducera celluliter
 • Hjälpa till att rensa ur slaggprodukter
 • Gå ner på djupet mot smärtan
 • Ny lyster till huden
 • Kroppen känns renare och det syns

Anna använder också väl genomtänkta produkter och tänkte berätta om en av dem nedan

Biofrost Relif med kylande smärtstillning

Jag vill använda samma produkter hemma som Anna använder på mig på plats. Därför har jag köpt hem ➜ Biofrost Relif smärtlindringsgel som kyler. Biofrost är en medicinsk produkt som lindrar för de ändamål som är tänkt. Gelén påskyndar själva återhämtningen och är bra för cirkulationen. Vid tester har man sett att relif bidrar till att området som har behandlats sjunker med 7,4 grader. Det gör då att den del av kroppen som är insmord blir smärtstillad. Kroppen fungerar så att om den utsätts för kyla så upphör smärtan. I produkten finns verksamma ämnen som är kylande som alkohol, mentol, eukalyptus och pepparmint. I Relif finns även det verksamma ämnet MSM som bidrar till rörlighet på leder.

Främst är produkten avsedd för

 • Muskler och ledvärk
 • Nack och ryggvärk
 • Artrit och Artros värk
 • Reumatiska besvär

Tanken är att man smörjer in det ömma området och efter 10 minuter smörjer man på ett nytt lager. Fyra gånger om dagen kan man upprepa detta för att nå bästa resultat.

Fler användbara länkar

 Massage Hemma – Curam

√ Läs mer om Curams Koppning

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

10

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *