Mirre,  Mirres Outfit

Shoppa kläder i trapphus !

Jag i blött (duschat) hår i nyköpt orange klänning i storlek xs från H&M. Samt mina nya solglasögon från Synsam som jag fortfarande inte vant mig vid än när jag är ute och går!

Hej

Lördag och solen skiner, så härligt. Det jag saknar dock är bar mark och inte isgator. Så trött på att ta mig fram på mina promenader och vara rädd för att halka omkull och skada nacken ännu mer än vad den är. Jag har dubbar, men behöver köpa nya. De dubbar jag har är för slitna nu och skulle nog vilja säga att de inte hjälper direkt längre. Det finns skor med dubbar i sulan, det vore något för mig. Att gå med stavar är också effektivt sägs det. Tyvärr är man ju lite för ”ytlig” eller hur man ska uttrycka sig. Det jag menar är att man känner sig för ung än för att gå med stavar

➤ Har ni dubbar under skorna, eller hur gör ni för att inte halka när ni är ute och går.

Jag innan KBT och shoppa kläder i trapphuset och jag innan massage

Shoppa kläder i trapphus !

Jag såg på köp och sälj på Facebook en fin klänning som jag vart sugen på. Den ni ser jag har på mig. Jag har faktiskt köpt jeans av samma tjej innan. Hon säljer alltid så fina kläder som är i nyskick. Den här klänningen var också oanvänd. Jag visste inte om den skulle passa, men det gjorde den. För bli en framtida outfit framöver när jag ska iväg på något. Ser den framöver mig med svarta strumpbyxor, pumps och en kort svart skinnjacka. Eller kanske en svart kavaj eller en kort jeansjacka. Vi lyckades inte få till tid att ses när jag skulle komma hämta klänningen. Därför blev det att hon hängde ut klänningen vid sin dörr så swisha jag henne. Vi våga göra så för hon bor högst upp i trapphuset och det är portkod på dörren.

➤ På tal om annat är ni laddade för Mello till kvällen? Jag är inge superfan av mello, men jag kommer titta för vår yngsta i vår lilla familj är supertaggad. Den glädjen ska man inte ta ifrån henne ♬

Mer användbara länktips

 Mer Från Mirre – Sweetwords

✽ Shopping från H&M 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

11

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

19 Comments

 • Stegsamlarenl

  Så bra att du hittat en klänning begagnat som du är nöjd med. Ja, isgata är det lite överallt just nu och det är inte kul, man får ta god tid på sig och ta sig fram försiktigt.. Mellin har jag som vanligt inte haft tid att kolla på

 • Hannas krypin

  Ja, visst blir det halkigt när snön töar bort. Här är det barmark på cykelvägarna nu. När det var som halkigast gick jag i mina vinterskor. Halkigt värre kan man säga. Mannen som hade gympaskor halkade mindre…Riktigt snygg klänning. Den passar dig väldigt bra.

  • sweetwordsbymirre

   Ja i bland kan de skor man tror ska vara säker vars tvärtom. Bellis vinterstövlar har jag märkt håller i stort sett mot alla isfläckat. När det är lute neråt slirar hon en uns. Tack så mycket 🙏.

 • corkystyle

  Vilken snygg klänning. Förstår att du ville köpa den. Så bra att ni kunde göra så. Själv har jag inte kollat på mello på jättelänge. Jag tycker det var bättre förut. Då det var bara en final och ca tolv låtar som tävlade.

 • Elina

  Jag har ett par löparskor med dubbar under annars använder jag inga dubbar.
  Ingen mello här då ingen av oss är intresserade av det så vi tittade på film istället.

 • fighterwomen09

  Jag gillar inte att gå ute nu. Å med dubbar under skona vet jag inte om jag skulle fixa att gå med. Jag önskar att det kom snö. Sen ingen is. Sen barmark 🙂👍.
  Mycket fin klänning 👍. Å glasögonen va med fina 😀. Så bra att ni kunde göra så när du skulle köpa klänningen.
  Ja, jag såg mello igår 🎤🎶😊🎉. Det är tradition att sitta & kolla vid den här tiden på året. Måste inte se alla deltävlingar. Beroende på vilka som är med & tävlar. Men igår hade jag inte koll vilka som skulle vara med. Men dem som gick vidare dem höll jag på. Så det blev bra ändå 😊.
  Att ta från en glädje från ett barn. Ska man inte göra.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Ajli

  Jag klarar inte att promenera just nu, men har riktiga vinterskor som jag inte brukar halka i så när jag pallade prommisar så var det inget behov av dubbar. Någonstans i källaren finns häldubbar, de minns jag var väldigt skönt året vi hade mild vinter och jag aldrig bytte till vinterskor… mina små sommarsneakers var nalta halikiga XD

 • Netti Starby

  Vad kul att du har hittat någon som säljer fina kläder och så roligt att klänningen passade dig. Jag kollade på mello och tycker att rätt låtar gick vidare till final. Kramis ❤

 • Petra

  Så snygg färg på klänningen du passar superbra i den du ser jättecool ut med den o solisarna 🥰ser oxå mello även om den inte var den bästa i lördags 😅halkigt värre vi har haft isgator två v och nästan all snö försvann i helgen och nu kom det snö under natten så man ser inte alls var isen ligger utsn det blir en överraskning varje gång man halkar till vilket jag gjorde under hela hundpromenaden i mina utslitna ice bugs funderar om de är värre med dem nu är mina vanliga boots ,så otäckt om man ramlar nu så funder på att köpa lösa broddar idag från apoteket 😅men alla har ju typ det nu även yngre.kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *