Min Vardag,  Mirres Outfit

Pranks på norska – Markus och Martinus

Hej Kära Bloggvänner

Idag är tösen hemma för hon är så snorig, hon får även vara hemma i morgon också. Tanken är att hon ska gå till skolan igen på onsdag om ingenting ändras under tidens gång. Solen skiner idag med och en hel del av snön som kommit har smält undan, det är skönt. Jag var ut och lufta mig förrut och det var härligt. Jag tog en promenad till ICA och hämtade ett paket som kommit dit.

Förnyat våra förlovningsringar

I lördags var vi till Guldfynd där vi nu beställt och förnyat våra förlovningsringar. Jag var dit idag för att jag behövde kolla på en sak med min ring innan den gick iväg för beställning. Min ring är lite urgröpt på insidan så den skulle inte gå att gravera som vi önskat. Jag gick därför dit för att kolla om jag ville beställa en annan ring istället. Ni ska få se dem sedan då vi fått hem dem, de kommer till slutet av veckan verkar det som.

Markus och Martinus fina förebilder

Idag drev jag lite med BQ då han är i Halmstad nu t.o.m onsdag på mässa där. Han har lite roligt åt att jag och Bellis tycker om Markus och Martinus. Jag tycker de är jätteduktiga och är imponerad av deras talang och gillar att de är så ödmjuka och fina killar trots framgången. Att gråta som de gjorde då de vann Mello i direktsänd tv är inte många 22-åringar som skulle göra. Samt de är så ödmjuka och trevliga när de intervjuas och uppträder. Jag gillar sådant, det finns så mycket divafasoner för örvrigt på sociala medier så jag ger stor tumme upp till dem. Mer ödmjuka killar och tjejer som dem!!

Bellis har ju gillat dem sedan hon var liten och deras låt Elektrisk som exempel. Hon gillar dem nu också, samt hon tycker de är så söta säger hon ofta. Jag kan inte annat än att hålla med henne. Lyssna på den här låten med dem, jag gick faktiskt gåshud – Markus – Martinus Wicked Game

Pranka älskling på norska

Jag valde då att pranka BQ idag då när han var på väg till Halmstad (han körde inte just då) Jag låtsades att det var fel på min telefon. Jag menade på att när jag skrev så var all text på svenska men det möttes av norska till mottagaren. Jag valde då att använda google translate så det jag tänkte skriva kopierade jag därifrån och BQ möttes då av ett norskt sms. Det var roligt för han gick på det och sa att Bellis använt min tele och kollat för mycket på Markus och Martinus och att det kommit något virus till telefonen. Jag skratta så mycket var gång när jag svarade honom på sms eller när jag skrev till honom. Han sa att de hade haft jätteskoj när kollegan till honom som körde också trodde på att det vart något virus på norska.

Tänk så trevlig stund jag skapade åt dem då de fick skratta på min bekostnad.

√ Fotar med Nikon

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

sweetwordsbymirre.se

Skaffat ny BLOGLOVIN, LÄGG TILL MIG DÄR

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

4 Comments

 • Netti Starby

  Vad roligt att ni har beställt nya förlovningsringar och vilket roligt prank du gjorde. Jag prankade min mamma häromdagen men hon gick inte på det. Kramis ❤

 • Popprinsessan

  Ha ha, underbart prank! Jag har aldrig varit något M&M-fan men nu på senare år när de syns ö v e r a l l t så har jag hört lite intervjuer mm med dem, och de verkar så himla trevliga.De är inte gamla och har ändå hunnit vara med så länge. Häftigt!

  • sweetwordsbymirre

   Ja precis så känner jag med, man får lite mammakänslor och känner sig stolt över dem på ngt vis. Samt som du säger de är väldigt trevliga och proffsiga vid intervjuer, inte de minsta diviga utan genuint trevliga

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *