Tipshörnan

Moskito Guard myggmedel mot Sommarbett

Kära Bloggvänner

Nu är det verkligen S O M M A R eller hur? Jag och Bella var ut på en härlig långpromenad på förmiddagen. Hon är verkligen en bestämd liten dam den donnan. Hon går inte med på att fotograferas om hon själv inte vill. Så var det idag, näppeligen minsann INTE tyckte hon. Jag har inget hundgodis med mig på promenader för jag har oftast träningstights på mig utan fickor, så jag har inget att stoppa i. Utan godis sätter hon sig inte fina damen. Tycker dock att det vart en söt bild på henne ändå där vid vattnet.

Sommar ja i all ära, men sommaren för också med sig mygg och andra slags insekter. Häng med ska jag berätta vad jag brukar använda som faktiskt fungerar från en som annars brukar vara sönderstucken.

Märktes skillnad när jag inte sprayat

För mig är det en pina på sommaren för jag blir ofta sönderstucken. Jag får stora blaffar på benen, ja främst dem faktiskt. Jag som jobbar ute hela dagen kan ni ju tänka er hur sönderstucken man blir efter det. För två år sedan fick jag tips om myggmedlet ➜ Moskito Guard Myggmedel av en kollega. Jag köpte mig en sådan och efter det sedan fick jag inga bett på jobbet eller när jag var iväg. Det märktes så tydligt de gånger som jag missat att spraya på mig. Hos oss sålde fästingbussen dem, men finns ju att beställa på nätet.

Moskito Guard Myggmedel – Det hjälper

Moskito Guard är ett effektivt insektsmedel som har starkt bevisat skydd mot de stickande djuren som suger sig fast i huden. Det är även bevisat vara ett viss skydd emot fästingar. Produkten har inte den klassiska myggmedels-doften utan luktar fräscht. Myggmedlet är skonsam både mot huden och miljön och kan användas av gravida såsom till barn från 3 års ålder. Produkten är fri från ämnet ➜ DEET och alkohol. Skyddet verkar i åtta timmar, så med det sagt håller den en hel arbetsdag om du sprayar dig på morgonen.

Nu dock verkar vissa butiker ersatt den med myggmedelet som heter Smidge Myggmedel då den produkten kommer fram när man söker på Moskito Guard Myggmedel på svenska sajter på Google. Läser man om produkterna verkar de vara väldigt lika varandra.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *