Bella,  Mirres Outfit,  Mode och tips,  Tipshörnan

Sportshopen Outlet och vardagslydnad

Hej

Vill börja med att tacka för alla kommentarer och er omtanke i gårdagens inlägg om utmattning och stress, det värmer ♥ TACK. När allt kommer omkring så märker man ju också att det är många av oss som lider av och är drabbade av det här. Det är ett problem som både samhället och våra arbetsgivare borde bli bättre på att se när varningsflagg kommer på sin personal. Känner ni själva av dessa signaler, stanna upp och prata med er arbetsgivare. Du förlorar bara på det själv, för mår du som jag gjorde och gör så kommer du ändå bli sjukskriven på sikt.

Seaside från Sportshoppen Outlet

Jag har krympt ur några storlekar när det gäller kläder så istället för storlek 40 som jag haft innan har jag nu 36 eller 34. Mina vinterjackor var storlek 40 och de är således då för stora. Jag behövde därför köpa mig en ny vinterjacka. På Sportshopen Outlet kan du handla kläder för upp till 70% till hela familjen. Det är kända märkeskläder och ett brett sortiment med stort utbud av alla tänkbara funktionskläder. Jag beställde min Vinterparkas för 399 kr som annars ligger på ett värde för 1500 kr. Den är också i väldigt bra kvalité och skön. Den har vind och vattenavvisande material med fleece beklädda fickor och avtagbar huva. Jag gillar att det är dragsko i midjan också då jag är liten och nätt där.

Jag har haft kläder i märket Seaside förut och varit toknöjd

Träna lydnad med liten drever

Idag har jag njutit av det höstiga och soliga vädret. Det har varit kyligt men jag älskar ju det. Jag tog mig även tid att träna med Bella vardagslydnad och hon är ju så duktig och det är ju så roligt också. Hon har en tendens att dra lite i kopplet och det är inte acceptabelt och heller inte lämpligt. Det har vi tränat mycket på idag och jag tyckte att det trillade ner för henne. Även små hundar har vilja och Bella är ju som en vandrande muskel, jakthundar är ju det.

Nu ska jag njuta resten av kvällen med tända ljus och kika på Netflix.

√ Här hittar ni min vinterparkas på Sportshopen Outlet

√ Fler inlägg från Sweetwordsbymirre – Mirres Vardag

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

7

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

 • corkystyle

  Härligt med en ny vinterjacka. Här har jag haft samma i flera vintrar och denna får vara med i vinter också. Ja lydnad är ju så viktigt. Tycker det finns för många hundägare som inte har koll på sina hundar. Det spelar ingen roll om det en liten hund, den ska inte gå som den vill eller dra i kopplet. Har man jakthund så är lydnad ännu viktigare.

  • sweetwordsbymirre

   Ja toppen med ny jacka. Samt ja alla hundar ska ha vardagslydnaden och de är inte sötare för de är små el duktigare för de är större enligt mig, de ska ha samma förutsättningar det är en hund väl värd.

 • Linda Odelmar

  Utmattning är väldigt vanligt, och det är viktigt att tänka åå de sakerna alltid då man lätt blir utmattad igen, sj har jag blivit det för fjärde gången och håller som bäst på att reda ut varför det blev så den här gången. Den där jackan var jättesnygg, hade inte hört om den butiken innan men den ska jag kolla in då det alltid är roligt om man hittar något fynd. Den där hunden är verkligen fin, jag är allergisk mot pälsdjur men har alltid tyckt att de väldigt fina..

 • figterwomen85

  På min arbetsplats är vi måna om att se tecken på utbrändhet. Vi förbygger det på ett bra sätt. Det är min uppfattning.
  Vad fin vinterjacka du har köpt 😃👍. Tack för tipset på sida att titta på vinterjacka. Jag är ute efter en.

  Ja, nu när fin hösten är här så är vädret trevligt 🍁☀️😊. Skönt att vara ute. Få frisk luft.
  Som vi människor så är det även bra att träna hundar. Kul att Bella vill träna & lär sig snapt 🐶😊.

  Mysigt med tända ljus på kvällen 🥰.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja cheferna borde vara med lyhörda på det på alla arbetsplatser. Bra att dem är det på din, tycker dem är det helt ok på min också. Samt ja det är jättefin jacka än finare i verkligheten också.

 • Tess

  Gud vilken snygg jacka 🙂 Jag har bra pli på mina chihuahor, många man mött har inte trott på mig när jag sagt att de är chihuahua, de svarar alltid ”Men dom brukar alltid vara bjäbbiga och stökiga” Jävlart att man har pli på sina råttor 😉

  • sweetwordsbymirre

   Ja det är jättesnygg jacka och feminim med dragsko i midjan. Jag är förvånad att det är så få som skriver att den är snygg. Samt ja alla hundar ska ha vardagspli på sig och det spelar ingen roll om de är stora el små.

 • Popprinsessan

  Vad härligt att fynda en ny vinterjacka! Det är ju ett plagg som annars kan vara ganska dyrt. Skulle också behöva en ny vinterjacka så jag får väl kika in lite hos Sportshopen 🙂

  • sweetwordsbymirre

   Ja de har jättebra kvalité på sina kläder och jag har ett par mörkrosa skidbyxor, de kommer göra sig snygga till den gråfärgen på jackan. Samt så finns ju sportshopen med som inte är outlet, så dit kan du ju också kika in.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *