Mirre

Tacksam och Just nu !

Tacksamhet

Temat i Christels Decemberutmaning för juldagen och annandagen är tacksamhet och Just nu. Jag känner tacksamhet mot mycket. Det jag känner nu är att jag är tacksam för de dagarna vi haft och vädret som varit. Jag är också tacksam att vi bor där vi bor just för att vi har i regel alltid riktiga vintrar. Jag älskar vinter och allt som hör där till när det är sådana här dagar. Slask och plusgrader går bort. Det är ju såklart vinter det med, men det är jag inte tacksam för.

I går åkte Bellis skridskor tillsammans med pappa BQ och farbror Peter. Det var ju såklart jätteroligt och det var många där som åkte. De åkte t.o.m med bilar på isen. Jag är dock lite harig och tycker det är läskigt att åka skridskor på sjön. Det är dock ingen som helst fara med tanke på hur kallt det är, vi har – 14 grader idag.

➤ Vad är du tacksam för just nu och idag?

Just nu – Här och nu

I går var det lite mildare ute men härligt väder i alla fall. Bella och jag tog då en långpromenad vid Holmen och då var det såhär mer grått och det snöade samtidigt. Idag då just nu så är det minus fjorton grader och strålande sol, precis på samma plats. Det är lite läckert att jämföra hur fotografier kan bli så olika trots att det är samma plats. Samt att fotografier kan bli så vackra i olika väder och ljussättningar också. Någon gång ska jag göra ett blogginlägg med fotografier just härifrån vid olika årstider det vore roligt att visa faktiskt.

➤ Har du något JUST NU ställe som du har fotat vid olika årstider?

Kika in hos Christels Decemberutmaning – Dagens tema TACKSAMHET, JUST NU

#decemberutmaning23xxx

√ Mer foto från sweetwordsbymirre

√ Sweetwords tolkning –  Decemberutmaning

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

6 Comments

 • Stegsamlaren

  Ja, jag har faktiskt flera ställen som vi brdöker och fotograferar året runt.Verkar som ni också passat på att t vara ute och njuta av det härliga vintervädret. Vi har dock inte åkt skridskor då vi är mera som Bambi på hal is men det har blivit snöbollskrig, snögubbebyggen och pulka och kälke utomhus istället

 • Hannas krypin

  Älskar också vackert vinterväder och om det ska vara vinter då vill jag ha snö och minusgrader. Det kan verkligen bli stora skillnader på platser beroende på vilken årstid det är. Jag vill väldigt gärna läsa det inlägget med bilder från samma plats men med olika ljus och väder.

  • sweetwordsbymirre

   Ska fixa ett sådant inlägg framöver. Håller med om att det är roligt att se. Fixade ett idag, men tog bort igen. Jag vill ha bilderna på samma motiv, inte bara samma område. Jag hade inget höstmotiv som jag hittade just nu. Ska leta vidare 😊 Ja jag vill också ga riktig vinter när det är vinter

 • fighterwomen85

  Jag är tacksam över det jag har. Att jag bor i hus som jag har drömt om med en kille som idag är Kent 💞.
  Jag är åxå tacksam för det jobb jag har idag & det liv jag har. Det är inte ofta man stannar upp & tänker på vad man är tacksam för 🙂.

  Trevligt att åka skridskor ⛸️❄️.

  Vi har massa snö & hade -15 här igår tisdag 26/12. Det är det bästa med vinter tycker jag med. Kallt, snö & sol ☀️ ❄️😊. Inte is gata & lask. Det gillar jag verkligen inte.

  Det skulle va kul att se bilder från samma plats fast i olika årstider & väder.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *