• Bellis,  Mirre,  Mirres Outfit,  Vårt Hem

    Emma Madrass och Full Sjå

    Jag de senaste dagarna på väg till jobbet. I ordningen idag, fredag och i torsdags! På foto 1 ser det ut som jag är ljusare runt ögonen och pannan, så är det inte såklart. Det är något solljus som ligger på, vet inte varför! Solen har tagit så lite färg ser man allt skillnad från dagarna.

    Glad Sommar Kära Bloggvänner

    Jag fortsätter att jobba på 25 procent och det går ok. Såklart är jag stelare och tröttare i både nacke, kropp och sinnet. Jag kan komma hem med allt från kraftig stark huvudvärk, till att stupa i sängen och sova en stund eller faktiskt komma hem och ha energi och vilja dona på hemma. Idag vart det så att när jag kom hem var det bara att köra igång. Det var lite stökigt här hemma och Bellis kompis O kom över redan vid lunch. Det var bara att sätta fart och köra igång.

    Häng med ska jag tala om varför!

    Sämsta köpet någonsin – Slänga pengar i sjön

    Vi köpte oss en bäddmadrass förra året från JYSK som rent ut sagt varit förkastligt. Den har inte varit bra alls. Vi har legat illa på den och vaknar på morgonen med stel nacke, stel rygg eller ont här och där. Om all värk beror på den det vet man ju såklart inte. Fast tycker ändå att det är märkligt för det var Jysk dyraste madrass som klassas som den bästa hos dem. Vi borde nog ha lämnat tillbaka den och lämnat klagomål, men vi orkade inte hålla på. Vi har istället vänt på madrassen efter två dagar och då också bytt lakan och sträckt det så hårt det går. Då har det fungerat helt ok. Efter två dagar så säckar madrassen ihop och då ligger man jättedåligt.

    Emmamadrassen – Ett bra val för din kropp

    När jag kom hem kan jag tala om för er så var det lite att ta tag i och inget som kunde lämnas till senare. För precis när jag kom hem från jobbet så hade vår nya madrass från EMMA kommit som vi tagit beslutet att kosta på oss. Vi läste på mycket innan och vi kände att den vi tror passar oss bäst är just ⭆ Emmas-madrasser. Madrassen har även blivit utsedd till bäst i test flera år i rad så är inte denna madrass bra då vet jag inte vad man ska ligga på. Perfekt också är att de har 100 dagars garanti, så man lätt kan sova och känna på saken så att säga. Vi valde madrassen som heter ⭆ Emma Original Madrass och är 25 cm tjock.

    Det var ju då lite att ta hand om med kartonger, plast och gamla madrassen etc. Den gamla madrassen kommer vi att spara och ha som sova över madrass när tösen får nattkompisar över. Det är ett nytt skede märker man nu att det är mycket sova över som gäller.

    Två sötnosar lunchar med pannkakor och BQ sanerar bilen igen från måsskiten

    När man glömmer bort tid och rum

    När jag är klar med det så står jag i köket för att röja upp lite där då börjas det fnissa i hallen. Då inser jag att det dykt upp en liten O i hallen och Bellis säger – Mamma vad ska du göra för lunch?! O ska också äta här. Ja jag fortsätter att röja i köket och gör det klart. Sedan ställer jag mig och gräddar pannkakor åt två hungriga sötnosar som vill ha mat. De njuter sedan av lunchen på balkongen och jag tar hand om rentvätten som torkat. Sedan dundrar det bara till och det blir värsta skyfallet regn och det kommer även hagel. Hagelkorn stora som pärlsocker. Tjejerna kryper ner och värmer sig i vår säng och tittar på paddan. Det kommer fler skyfall och det blir tämligen plaskvått på balkongen. Ja kan man annat att göra än att SUCKA åt det, näee tror inte det!

    Jag fick då sedan ta hand om balkongen som det var plaskvått under mattorna och runt om där. Fast då fick det ju bli extra städat där. När jag ändå var igång så har jag även städat här hemma. Sådana här gånger då jag är i farten glömmer jag värken i nacken och den kommer efteråt istället. Därför inser jag att imorgon måste jag ta det lungt och vila, vila vila!

    Nu ska älskling och jag nog kika på en film på Netflix vi kikat ut som heter L I F T , vi tror att den kan vara great!

    Mer från  sweetwordsbymirre 

    Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

    Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

    sweetwordsbymirre.se

    2