Bellis,  Mirre,  Mirres Outfit,  Vårt Hem

Emma Madrass och Full Sjå

Jag de senaste dagarna på väg till jobbet. I ordningen idag, fredag och i torsdags! På foto 1 ser det ut som jag är ljusare runt ögonen och pannan, så är det inte såklart. Det är något solljus som ligger på, vet inte varför! Solen har tagit så lite färg ser man allt skillnad från dagarna.

Glad Sommar Kära Bloggvänner

Jag fortsätter att jobba på 25 procent och det går ok. Såklart är jag stelare och tröttare i både nacke, kropp och sinnet. Jag kan komma hem med allt från kraftig stark huvudvärk, till att stupa i sängen och sova en stund eller faktiskt komma hem och ha energi och vilja dona på hemma. Idag vart det så att när jag kom hem var det bara att köra igång. Det var lite stökigt här hemma och Bellis kompis O kom över redan vid lunch. Det var bara att sätta fart och köra igång.

Häng med ska jag tala om varför!

Sämsta köpet någonsin – Slänga pengar i sjön

Vi köpte oss en bäddmadrass förra året från JYSK som rent ut sagt varit förkastligt. Den har inte varit bra alls. Vi har legat illa på den och vaknar på morgonen med stel nacke, stel rygg eller ont här och där. Om all värk beror på den det vet man ju såklart inte. Fast tycker ändå att det är märkligt för det var Jysk dyraste madrass som klassas som den bästa hos dem. Vi borde nog ha lämnat tillbaka den och lämnat klagomål, men vi orkade inte hålla på. Vi har istället vänt på madrassen efter två dagar och då också bytt lakan och sträckt det så hårt det går. Då har det fungerat helt ok. Efter två dagar så säckar madrassen ihop och då ligger man jättedåligt.

Emmamadrassen – Ett bra val för din kropp

När jag kom hem kan jag tala om för er så var det lite att ta tag i och inget som kunde lämnas till senare. För precis när jag kom hem från jobbet så hade vår nya madrass från EMMA kommit som vi tagit beslutet att kosta på oss. Vi läste på mycket innan och vi kände att den vi tror passar oss bäst är just ⭆ Emmas-madrasser. Madrassen har även blivit utsedd till bäst i test flera år i rad så är inte denna madrass bra då vet jag inte vad man ska ligga på. Perfekt också är att de har 100 dagars garanti, så man lätt kan sova och känna på saken så att säga. Vi valde madrassen som heter ⭆ Emma Original Madrass och är 25 cm tjock.

Det var ju då lite att ta hand om med kartonger, plast och gamla madrassen etc. Den gamla madrassen kommer vi att spara och ha som sova över madrass när tösen får nattkompisar över. Det är ett nytt skede märker man nu att det är mycket sova över som gäller.

Två sötnosar lunchar med pannkakor och BQ sanerar bilen igen från måsskiten

När man glömmer bort tid och rum

När jag är klar med det så står jag i köket för att röja upp lite där då börjas det fnissa i hallen. Då inser jag att det dykt upp en liten O i hallen och Bellis säger – Mamma vad ska du göra för lunch?! O ska också äta här. Ja jag fortsätter att röja i köket och gör det klart. Sedan ställer jag mig och gräddar pannkakor åt två hungriga sötnosar som vill ha mat. De njuter sedan av lunchen på balkongen och jag tar hand om rentvätten som torkat. Sedan dundrar det bara till och det blir värsta skyfallet regn och det kommer även hagel. Hagelkorn stora som pärlsocker. Tjejerna kryper ner och värmer sig i vår säng och tittar på paddan. Det kommer fler skyfall och det blir tämligen plaskvått på balkongen. Ja kan man annat att göra än att SUCKA åt det, näee tror inte det!

Jag fick då sedan ta hand om balkongen som det var plaskvått under mattorna och runt om där. Fast då fick det ju bli extra städat där. När jag ändå var igång så har jag även städat här hemma. Sådana här gånger då jag är i farten glömmer jag värken i nacken och den kommer efteråt istället. Därför inser jag att imorgon måste jag ta det lungt och vila, vila vila!

Nu ska älskling och jag nog kika på en film på Netflix vi kikat ut som heter L I F T , vi tror att den kan vara great!

Mer från  sweetwordsbymirre 

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

12 Comments

 • Madde

  En bra madrass är värd att lägga pengar på. Vi tillbringar många timmar i sängen. Fnittriga tjejer ja.. Så mysigt. Mina sessor börjar komma upp i busåldern nu och på namngivningen fixade dom häxblandningar till min man. Dom bara fnittrade då han frågade vad det var och sen visade det sig att dom blandat cola och fanta. Är det inte värre än så är det väl OK? hihi

  • sweetwordsbymirre

   Hehe ja det var lite gulligt måste jag säga, den blandningen hade jag också accepterat en sådan gång hehe. Ja en madrass är så viktigt då vi sover så pass stor del och det är då kroppen ska vila. Så JYSK kan jag INTE rekomendera, de har inte kvalité

  • sweetwordsbymirre

   Ja lite drygt med madrassen och dem kan jag inte alls rekomendera för det var då inte någon vidare madrass. Vi får hoppas på den nya, den verkar riktigt toppen såhär långt

 • Sandra

  Nej va trist med madrassen. Man tycker ju att ma ska få det bra när man betalar för det.
  Skönt att nya madrassen känns bättre.

  Oj! Regn och hagel i ett svep. Ja man får ju skratta lite åt det. Men blev ju rent iaf 😉

  Skönt att jobbandet går bra på 25 %. Kan tänka mig att det tar en del på kroppen ändå. Men fortsätt i lugn anda och gör det du mår bra utav så kommer det att vända med tiden skulle jag tro.

  Ha en jätte fin dag!!!

  • sweetwordsbymirre

   Ja det tar mera än man tror faktiskt för det är så mycket ljud på en och samma gång och massa folk och kids överallt så man vänjer sig inte så direkt som man vanligtvis gör. De gråter ju högt också, när jag tröstade en pojke idag insåg jag att det vart väldiggt högt och det stressade lite, fast jag fullföljde och tröstade klart. Ha det gott

  • Sandra

   Känner igen mig i det med höga oförutsägbara ljud. Jag hade jätte svårt för höga ljud när jag blev sjuk i stress. Fick lära mig att andas djupt när ljud blev för mycket. Det kanske kan va lite svårt när man är på jobbet dock. Va bra att du kunde fullfölja tröstandet. Men det måste ha tagit en del på dig?

   Ha en jätte fin midsommar!!!

   • sweetwordsbymirre

    Ja idag tappade jag en ljuslykta ner i handfatet och det small till rejält, som tur var höll handfatet. Det kom när jag inte var redo så då känner man lite stress. Ja man måste andas och ta en tid över för det annars funkar det inte. Ha det gott fortsatt i helgen,

 • fighterwomen09

  Låter som du får ta dag för dag. Å känna av varje dag vad du kan göra.
  Var ju bra att det var en bra dag igår tisdag. Så du fick lite gjort hemma. Bellis & hennes vän fick pannkakor. Men regn & balkongen kanske var lite väl mycket. Men något man måste ta hand om åxå. Men kunde inte BQ ta hand om det när han kom hem från sitt jobb??

  Att sova på en bra madrass är viktigt. Jysk är lite B möbel affär tycker jag. Medans Emma möbel affär låter bättre. Hoppas att den nya madrassen känns bättre.

  Kännsan är så skön när man har varit igång hela dagen. Att på kvällen chilla framför en film ihop med sin kärlek. Hoppas att filmen är bra 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  • sweetwordsbymirre

   Ja det är allt så att jag får ta dag för dag och inte köra på mer än jag klarar av. Jo det hade han kunnat gjort men han gjorde massa annat så det föll på mig. Samt det var så mycket så det rann ner till grannen. Fast det var inga runga grejer där ute som jag lyfte eller så, det tog jag hjälp av de mina så jag moppade egentligen mest iväg det fuktiga. Tack för omtanken. Kram till dig

 • Popprinsessan

  Säng och madrass är ju såå viktigt! Sparade emballaget ganska länge sist när jag köpte ny säng, bara för att se att kroppen tyckte att det var en bra säng 🙂
  Hoppas du inte fick allt för mycket bakslag av din effektiva dag!

  • sweetwordsbymirre

   Jo fick lite sämre dagar dagarna efter det, men jag måste ju också våga försöka annars sätter jag mig ju i att vara passiv. Tack för omtanken. Ja madrassen är jätteviktigt och många ggr får man prova ut och då måste man ju prova hemma på plats. Att prova på affären tycker jag inte känns aktuellt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *