Mirre,  Tipshörnan,  Våra resor

Besökt livsstilsbutiken – DBhome

Afterwork med kollegorna på DBhome

För ett tag sedan var jag på vift med jobbet på ”den del av förskolan där jag jobbade innan”. Vi besökte ➜ DBhome och hade det jättekul. Vi var bokade för en Afterwork och personligt inbjudna för att få titta i butiken som främst säljer sina produkter online. Ni kan utforska deras eleganta tips på instagram ➜ DBhome, finns mycket inspiration där. När man blir inbjuden dit så sitter man i det sällskapet man kommer med mitt i butiken och äter på porslin från deras stilfulla sortiment. När man kliver in där möts man av vackra detaljerade produkter som är harmoniskt sammanställda för att locka till sig uppmärksamhet.

DBhome startades av två vänner som har samma intresse av inredning och passionen för servering och bjudningar. Man får en inspiration såväl till vardags som till fest. Efter flera år av drömmar öppnade de sedan upp webbutiken och även butiken i Hedemora. De säljer såväl välbekanta och nya märken i butiken. Produkter som i mitt och ditt hem kan bli snyggt till inredningen eller till det dukade bordet. Jag köpte Lotuslyktor i metall i 2 storlekar – Lykta Blom Metall

Kika in till DBhome,s webbutik ➜ dukabordet – Eller besök deras livsstils-butik på plats i Hedemora

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

2

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *