Bella,  Mina Tankar,  Mirre

God morgon Onsdag

Godmorgon onsdag och ny veckodag

God förmiddag på er! Här nedan har ni mig – färgglad och höstig. Jag har precis intagit frukost och nu hamnade jag här vid datorn en stund. Solen skiner emellanåt och då passar jag ibland på att njuta lite av den. Antingen blir det lite balkonghäng, om det inte är för kallt, eller en promenad. Igår hade vi lilla Bella här, och hon är verkligen för skön alltså! Måste visa er hur hon låg på mig medan jag försökte skriva ett blogginlägg. Tyvärr var det inte bra nog, för efter en stund kröp hon ännu längre upp. Då fick jag lägga ihop datorn och istället gosa med henne, vilket egentligen var mysigare såklart

Hon är så smidig också, för hon slingrar sig in och är lika smidig att slingra sig ut och hoppa iväg i kvick fart. Ibland hinner man inte med. Jag är imponerad av henne, att hon alltid hinner parera undan när hon hoppar ner utan att hoppa eller gå in i saker. Det är fördelen med mindre hundar. Större hundar är lite klumpigare och buffligare. Jag minns vår labrador Bellman (älskad och saknad) som gick ofta in i saker och stötte emot dem. Han tittade ofta upp på oss som om han undrade – Vad gjorde ni!! Hehe.

Jag älskar båda hundraserna fastän jag såklart är lite mer kär i labrador fortfarande

Vi föds med med och motgång

Jag ska till friskvårdskliniken om en stund för att få medicinsk behandling igen. Det blir nog laser, koppning och annan avslappning för min stress och värk i kroppen. Jag var på akupunktur på vårdcentralen och träffade fysioterapeuten förra veckan, men det hjälpte inte alls. Tvärtom, jag fick mer ont efteråt eftersom det retade upp musklerna. Det är ett steg vi måste planera bättre, eller rättare sagt, de måste planera om och göra rätt. Vi måste nog få ner min stressnivå först och främst innan man ger sig på muskelsmärtan. Dessa två sitter ihop och smärta ger smärta, vilket också ger samma stress som ger stress. För er som missat så har jag någon stress och muskelsmärta främst i skulderblad, armar och nacke. Det retar också någon disk i nacken som också ger än mer extra smärta. Det är i alla fall som de säger att det beror på nu efter flera prover och undersökningar. Diskbråck har man uteslutet utan det är mer muskulärt och stressrelaterat och jag har fått tips, övningar och metoder att anpassa mig efter.

Livet är en stor prövning emellanåt och just nu får jag känna på den. Ena dagen är tuffare än den andra och det är inte alltid lätt att bita ihop eller hur man ska uttrycka det. Samt stress och värk tillsammans är inte alltid lätt att tampas med då de motarbetar varandra rätt så hårt.

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

0

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *