Viktväktarna

Smulpaj med viktväktarna

Här delger jag er receptet på en av Viktväktarnas smulpaj med nektariner. Jag tänker att man kan byta ut till vad man vill. Jag bytte ju till blåbär, men tänker att man kan ha äpplen, plommon, päron, rabarber m,m.

Njut av receptet

4 portioner = Hela receptet
Points = per portion
7

Ingredienser

  • Nektarin 6 st
  • Majsmjöl 1 msk
  • Havregryn 1½ dl
  • Farinsocker ½ dl
  • Vetemjöl 1 msk
  • Salt 1 krm
  • Margarin flytande 80% 40 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Klyfta nektariner, blanda med majsmjöl och lägg i en ugnsfast form.
  3. Mixa ihop havregryn, socker, mjöl, salt och margarin. Fördela över nektarinerna och grädda i ugn ca 30 minuter.

Anteckning

Servera med exempelvis en klick vaniljkvarg.

 Smulpaj med nektariner med viktväktarna

√ Mer recept från sweetwordsbymirre – Viktväktarna

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *