Mirre,  Mirres Outfit,  Tipshörnan

Calimero – Familjebutiken i Dalarna

Hej

Nu var det ny vecka och nya tag för att fortsätta att återhämta sig. Bellis var hyffsat taggad tycker jag för att börja skolan igen efter höstlovet. Var inget direkt missnöje, det flöt på i morse. Jag tänkte i alla fall berätta om min söta Yogakvinna som jag köpt från butiken Calimero. Hon är så fin och vi har henne i vårt vardagsrum. Läser man på webbbutiken så är varje yogakvinna skapad för att vara unik. Många av butikens produkter är handgjorda det kan därför skilja dem åt och det gör ju bara att varje kreation blir extra unik.

Calimero – Familjebutiken

Petra och Magnus äger butiken Calimero som ligger i Bjursås. Jag tycket att utbudet i butiken är varierande och främst inredning, kläder och leksaker som de själva ger som största fokus. Ett sortiment som i huvudsak ska ge inspiration till att ge bort som present eller att ha som prydnad i ditt hem. Butiken är främst en E-handel och lagerlokalen ligger i Dalarna – Bjursås. Jag har handlat av dem flera gånger och senast i huvudsak för en sommarpresent åt Bellis fröknar.

Jag brukar tänka att man vill ge bort något som först och främst är roligt för Bellis att ge bort därför att hon också ska tycka det är personligt för henne. Det är ju annars lätt att man ger bort en chokladask från ICA eller att man köper en blomma. Det är förvisso ingenting fel med det, det är också en fin present att ge bort. Ska nog köpa en julgåva till Bellis klassföreståndare från Calimero framöver. Någon god choklad eller någon fin lykta eller mugg från deras sortiment.

Gåvan ska vara personlig även för dig!

Jag är svag för sådana här butiker, jag vet fler av dem och kan så småningom tipsa om fler butiker med liknande sortiment. Det finns så många fina butiker som man kan få inspiration av. Till en början så var jag mest svag för butiker som säljer handgjorda muggar. Det är något som jag skulle kunna ha hur många som helst av. BQ delar inte min åsikt i det och tycker att vi har tillräckligt med muggar som vi har, varpå jag heller inte köpt. Jag har ju jobbat i en presentbutik som mitt första jobb efter gymnasiet. Det är ju också det som man slutligen kan säga är vad intresset också kommer ifrån.

Där lärde jag mig känna mycket av produkternas värde och det har därför gett mig en förståelse för hur mycket arbete det är med sådant här. Jag kan därför förstå deras intresse för det och att man brinner för att vilja sälja de här produkterna.

√ Läs mer om på Calimeros instagram

√ Mer tips från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

12

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

24 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *