Mirres Outfit,  Mode och tips

Clothingbyros – Dansk Webbshop

Hej

I somras shoppade jag fina klänningen ➜ Duki Kjolen, från webbshoppen Clothing By Ros. En trevlig webbshopp med mycket fina kläder. Ska tillägga att det är inte hemma hos mig på bilderna, det är när jag är hemma hos mamma och pappa. De har inte öga för stil och finess, dock har de mysigt på sitt lilla vis och det är fint för dem ♡

Clothingbyros- Dansk Webbshop

Det här är en webbshop som jag uppmärksammade i somras och de har så många fina kläder. Jag besällde den svarta klänningen ovan när jag skulle gå på min brors begravning. Sorgligt att tänka tillbaks på, men den kan göra sig fin i andra sammanhang också. Butiken ➜ Clothingbyros drivs av en dansk tjej som heter Sabine och startades 2018-2019. Sabine började med att anmäla sig på marknader och sålde sina produkter där. Nu jobbar hon med detta på heltid och butiken är hennes drömjobb.

Passade klänningen mig som förväntat?

Jag köpte storleken S och jag hade kunnat haft en XS, då den sitter ledigt vid byst och nertill vid midjan. Den var lite pulsig, men ack så fin ändå. De har S som minsta storlek och XL som störst, även 34 och upp till 42, det beror på vad det är för plagg. Det jag missade att tänka på (korkskalle) var att det är danska priser såklart på kläderna. Så tänk på det då du ska beställa, det är ju dyrare i svensk krona än dansk krona. Min klänning kostade närmare 800kr med moms och allting inräknat. Jag gillar också att de visar med videoklipp hur kläderna sitter och nämner vad modellen har för storlek och längd. Det är lättare då att kunna se vad som skulle passa för sig själv.

En webbshopp helt klart värt att besöka, det finns så mycket fint ♡

√ En favorit på webshoppen Mohair tröja

√ Modetips från sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

5

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *