Min Vardag

Covidtest och fredagsNYS!

Hej

Fredag och dags för fredagsmys, eller här är det snarare fredagsNYS. För att kunna ha fredagsmys måste man ju ha något i kylskåpet och skafferierna. För oss var det typ tomt. Vi sa det i morse då vi åt frukost att OJ nu är det tomt i kylskåpet. Lotten föll då på mig för jag var ett hack piggare än BQ som nu trillat dit ordentligt han också. Jag tog mig en dusch sminka mig lite och tog med mig kassar och den skrivna inköpslistan och tog mig iväg. Under tidens gång i affären så kände jag hela tiden att ahh vad matt jag är. Jag träffa på en bekant som ville prata en stund. Trevligt såklart men jag kände ju såklart att jag ORKAR inte nu.

Då tänker väl ni genast att man ska hålla sig hemma då man är sjuk för att inte smitta andra och respektera det. Jag säger inte emot det och SJÄLVKLART ska man det. Nu hamnade vi i ett sådant läge att vi var tvugna att handla och jag åkte dit på morgonen för att minimera att träffa på folk. Jag höll även avstånd till allt och alla även dem jag pratade med. Ibland finns inte alltid den optimala självklara lösningen som låter så enkel utan det föll på mig att handla idag.

Dagens ljuvliga bilder

Svetten rann ner på ryggen

Sedan kom en mamma till ett barn på förskolan där jag jobbar. Vi stod och pratade ett tag. När jag stod och pratade med henne kände jag att jag vart bara mer och mer matt och att det bara rann svett på ryggen av att febern steg. Jag orkade inte ens ta mig till affären. Jag sa till henne att jisses jag lär hem och lägga mig, jag är helt slut av att detta. Hon fnissa lite och sa att jag skulle krya på mig och sa också att de saknade mig på jobbet och att hon visste att fler föräldrar tyckte så också. Det glädjer en ju att höra Jag har ju bytt avdelning på jobbet. Detta var en föräldrer till förra avdelningen jag jobbade på.

Covidtest och nytt i kylskåpet

Jag tog mig hem i alla fall och nu har vi kylskåpet fullt igen och frysen har fått påfyllning. Min plånbok däremot har fått mindre pengar i sig så den behöver också fyllas på igen. Dock är det ett svårare håll att fylla för den är som tvättkorgen fast åt andra hållet. Det försvinner alltid pengar därifrån och fylls inte på i den mån man vill. Tvättkorgen är ju tvärtom den fylls bara på fast man vill tvärtom. Nu var handlingen gjord i alla fall och det handlar inte om vem som ska eller inte ska göra det utan det fick bli jag för att jag var något piggare än BQ just då på morgonen. I går fick BQ ta Bellis till vårdcentralen för han var något piggare än mig just där och då. Det gick på 1060kr så nu räcker det tills vi blir helt friska och krya tills vi behöver handla nästa gång.

Vi har tagit covidtest BQ och jag som visade negativt så det är någon annan ilsken smitta vi har. Samt vi har fått svar på Bellis blodprov från undersökningen i går och det visade bra allting, skönt.

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

9

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *