Min Vardag,  Mirre,  Mirres Outfit

Försummad promenad och glasögon!

Kära Bloggvänner

Igår var jag ut på en lång lite raskare långpromenad på 50 min. Under promenaden ringde jag en vän och hörde hur det var med dem och det slutade med att jag gick hem till dem och hängde med dem i deras trädgård på eftermiddagen. Den långa promenaden vart lite försummad sedan eftersom de bjöd på fika . Det var i alla fall mycket trevligt att sitta med dem i trädgården och prata bort tiden en stund. Vädret är ju med oss också och det ska ju bli än varmare i morgon.

Psssst!! Har ni missat det så har jag gjort ny header och bakgrund på bloggen. NU fick det vara sommartema!

Dessa Rayban på Synsam var så snygga och påminner om mina nya jag skaffat.

Mina glasögon vart passande mer till herr nu!

När jag var in på Kappahl i går hade de 70% rabatt på fler produkter och en av dem var väskan ovan. Jag behövde verkligen sommarväska för mina andra har jag antingen rensat undan och vissa har dragkedjan gått sönder på. Min lite dyrare är en skinnväska och det tycker jag personligen är för varmt att ha på sommaren.

På tal om annat, Mina nya solglasögon fick jag ändra om till solglasögon utan styrka då jag vart yr i huvudet när jag hade dem på mig med styrka. När de sedan kom hem efter justering så hade de ändrats glaset i dem. Glaset var inte alls lika fint som de var innan. Innan var de tonade i ljusare brun färg, nu är de mörkt bruna och helt färgade. Därför har BQ fått dem av mig och jag har skaffat mig nya. Det är dags att byta ut dem om typ ½ år och då kommer jag skaffa andra bågar och den toningen jag vill. Han tycker istället väldigt mycket om dem och jag tycker faktiskt att de ser ut att passa mer till herrbåge och på honom. Det fick bli så med tanke på att jag vill byta ut alla bågar samtidigt i så fall sedan. Dessutom får man nog inte byta ut innan ett år gått då man har abonnemang hos Synsam.

Pssst!! Ingen av bågarna jag har på mig på fotona är någon av dem. Jag tror inte att jag har på mig dem på någon bild jag lagt ut. Det har ju automatiskt blivit så eftersom att jag inte kunnat ha dem alls.

√ Mer från  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *