Bellis,  Min Vardag,  Mina Tankar,  Vårt Hem

Handelsträdgård och hjärnspöken!

Kära Bloggvänner

Tisdag och jag har varit två dagar på jobbet och det känns såklart härligt att vara där igen. Det finns såklart spänningar och tankar som kommer och går i huvudet. Tankar och känslor som också gör att jag tänker sönder saker. Det har inte bara med jobbet att göra, utan det sitter i huvdet på grund av utmattningen. Igår hade jag rätt inställning när jag gick dit och då gick det bättre. Idag var jag mer stressad och spänd och det påverkade såklart hela kroppen och mitt mående. Det är i alla fall härligt att träffa kollegor och barnen och de ser så glada ut att jag är där igen.

Mysig stund på handelsträdgården

Idag efter jag slutat så gick till handelsträdgården som ligger nära mitt jobb. Jag gick runt där och varvade ner lite. Ville också kika på vilka blommor som kunde tänkas vara intressanta till vår balkong. Jag köpte med mig fyra stycken och två hängkrykor och lite dekoration. Jag ska ju plantera om dem i krukorna, nu satte jag i dem sålänge. Det var för tungt att köpa blomjord nu och bära med hem för mig eftersom jag går till och från jobbet. De gamla hängkrukorna som vi hade innan, de var för rostiga nu efter att vi haft dem i flera år. Jag ska visa er allt sedan då det är klart med omplantering, nya stolsdynor etc.

Igår köpte jag även nytt till Bellis, hon behöver alltid nya kläder och en tunnare jacka blandannat. Hon vart jättenöjd över allting och har en av tröjorna (den gråa) på sig i skolan idag och nya jackan. Det är så mycket varmare än man tror när de är ute och leker på skolgården med solen mitt på och asfalt överallt.

√ Mer från mitt hem  sweetwordsbymirre

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

3

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 24 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

13 Comments

 • fighterwomen09

  Vad bra att det går bra på jobbet. Att både kollegor & barn var glada att se dig 😀. Trevligt att gå i handelsträdgården & titta på blommor 💐.
  Barn behöver alltid kläder 😊. Fina kläder du köpte åt Bellis. Så bra att hon blev nöjd åxå.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Sandra

  Är så glad att höra att det har gått bra de här två dagarna. Förstår att det är mycket som snurrar i huvudet. Blir lätt så när man vart borta ett bra tag. Kom bara ihåg att ta en dag i taget och att det är ok med 5 min paus om det skulle behövas. Du har bra kollegor som förstår om det skulle vara något ❤️

  Själv så har man lyckats åka på hjärnskakning. Så inget jobbande denna vecka.

  Ha en jätte fin Valborg 💐

 • Stegsamlarenl

  Vi var också på handelsträdgård igår men jag köpte tomatplantor och planteringsjord till min balkong eftersom vi verkligen går in för att odla i år, 4 säckar på 40 liter jord blev det och det krävdes både energi och vilja för att få hem allt utan bil.. Men nu ska vi plantera..Nya kläder till barnen är det nog många som fixar nu när värmen kommer, sj har jag redan gjort alla inköp tidigare. Bra att det känns bra för dig att komma tillbaka till jobbet efter utmattning, det är bra att fortsätta känna efter och vara lyhörd då utmattning annars lätt kommer i repris. Att lyssna på sig själv är viktigast

 • Bland Kastruller och Vinglas

  Alltid lika roligt och givande att besöka blomsterbutiker. Både att man kan få inspiration, energikick och kanske något fint hem.
  I förrgår sa jag till kollegan att jag skulle iväg på lunchen för att handla 4 säckar jord. Hon tittade på mig och undra hur jag skulle ta dem hem… jag hade glömt att jag cyklat den dagen. Fick bli igår jag slängde in dem i bilen

 • Mamma C

  Så skönt att det gick bra på jobbet.
  Så kul att få piffa till med lite blomster på balkongen.
  Så fina kläder Bellis fick med.
  Ha en bra 1 maj.
  Carin

 • corkystyle

  Så bra att det enda gått bra på dina första dagar tillbaka på jobbet. Ja hjärnspökerna kan ge en lite mer att tänka på än vad man egentligen vill. Kul att du kunde gå till handelsträdgården för att varva ner och samtidigt handla blommor. Ser fram emot att se resultatet när du är klar med allt. Ja barn behöver ju ofta nya kläder då det växer hela tiden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *