Min Vardag,  Mina Tankar

Häng vid Netflix och influensa!

Hej

Vinkelivink till er och här är det lite svagare toner hemma hos oss än vad det varit. Bellis har legat i hög feber som kom på fredagen och hon har varit hemma t.o.m igår. Idag är hon tillbaks till skolan igen med lite snorigt och lätt hosta kvar bara. Hon har inte haft feber sedan i söndags kväll. Därför fick hon vara hemma en extra dag igår för att vi skulle gardera oss. Jag skulle aldrig skicka iväg henne för tidigt, det skulle jag få så enormt dåligt samvete för i så fall. Hon var glad att få komma tillbaka till skolan idag igen och var taggad.

Attjo, attjo prosit

Ja inte för jag trodde något annat, men vad trodde ni då? Jo jag är såklart knockad av hennes bacill och är totalt orkeslös. Jag nyser som prosit i dvärgarna och jag har febertoppar om och av vartannat. Jag har hosta och därmed också ont i halsen. Det slog hårdare till på mig med förkylningen. Bellis fick hög feber som jag tyckte var lite väl hög, men hon har inte varit så hårt förkyld. Igår kväll när vi skulle sova började BQ få ont i halsen. Det har fortsatt idag, men ingenting mer på honom ännu. Det känn som det kan vara influensan, för det var länge sedan jag var såhär knockad av en förkylning. Senast var vid november förra året och då låg vi i covid alla tre.

Vad gör man när man är strandad hemma och inte kan vara ute och gå ens. Då får man hitta riktigt bra serier eller filmer att kika på. Jag har kikat på flera stycken och i går kikade jag på en film som heter ”The Hating Game” från Viaplay. Jag har också kikat på dokumentären om David Backhem på Netflix. Sedan är det ju inte helt sanning, man är ju ute och går för Bella måste ju ut. Man går ju inte långpromenader, men tillräkligt för att hon ska rastas av som sig bör.

Ja sedan dricker man såklart varma drycker för att pigga upp sig också.

√ Mer Från sweetwordsbymirre

 Mer tips på Netflix-serier

Välkommen åter och ser fram emot att ses igen

Jag har fått godkänt av viktväktarna att lägga ut deras recept

sweetwordsbymirre.se

8

Hej, välkomna till mig. Jag heter Mirre och jag är skribent här på sweetwordsbymirre. Jag lägger ut mycket recept från Viktväktarna, så ni kan njuta av dem här inne. Jag har även stort fokus på foto, resor, bakning, mode och andra tips. Jag är uppvuxen på Östkusten och vackra staden Oskarshamn. Numera är jag dalkulla och bor i södra Dalarna. Mamma till Bellis och sambo sedan 23 år tillbaks till min partner BQ. Välkomna hit.

32 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *